Iryna Bilenka
Iryna Bilenka
Odessa National Academy of Food Technology, Technology of Restaurant and Health Food Department
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Stady into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
EZ N. Dzyuba, I. Bilenka, А. Palvashova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 10-17, 2017
7*2017
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
EZ Nadya Dzyuba, Iryna Bilenka, Anna Palvashova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
4*2017
Development of the recipe of corn sticks based on sugar corn grain and determination of their quality parameters
N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka
EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019
32019
Effect of pre-treatment on qualitative indices of white roots
МГЮ Біленька І.Р., Голінська Я.А., Дзюба Н.А.
Журнал «Харчова наука і технологія» 12 (1), 34-42, 2018
2*2018
Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 4-7, 2013
22013
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура
БНА Станкевич Г.М., Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 86-90, 2011
22011
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 17-19, 2010
22010
Development of the Formulation for Extruded Products Based on Sugar Corn Grain and Determining Their Quality Indicators
N Dzyuba, E Bunyak, S Sots, I Bilenka
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 60-69, 2019
12019
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material
IR Belenkaya, YA Golinskaya
Food Science and Technology 10 (2), 50-57, 2016
12016
Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура
ОК Гладушняк, ІР Біленька, НА Лазаренко
Харків: ХДУХТ, 2014
12014
COMPREHENSIVE PROCESSING OF JERUSALEM ARTICHOKE TUBERS INTO FUNCTIONAL PRODUCTS
I Bilenka, N Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba
2019
Features of the enzyme composition of Jerusalem artichoke tubers
I Bilenka, N Lazarenko, O Zolovska, Y Golinskaya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
2019
N. Dzyuba
E Bunyak, S Sots, I Bilenka
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 99, 2019
2019
Особливості ферментного складу бульб топінамбура
ГЯА Біленька І.Р., Лазаренко Н.А., Золовська О.В.
Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. 21 (91), 14-19, 2019
2019
Comprehensive Assessment of the White Roots Aroma
I Bilenka, Y Golinskaya, I Kalugina, L Kiurcheva
Modern Development Paths of Agricultural Production, 605-613, 2019
2019
Розробка технології молочно-рослинного десерту з функціональними наповнювачами
ЛМ Тележенко, ІР Біленька, ОВ Золовська, НА Лазаренко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
2018
Розробка технології зефіру з антиоксидантними властивостями
ІР Біленька, СІ Вікуль, КЮ Митрофанова
2018
Топінамбур - перспективна сировина для виробництва продуктів оздоровчого харчування
ЛНА Біленька І.Р.
DYNAMIKA NAUKOWYCH BADAN - 2018, 07 - 15 lipka 2018 roku, Przemysl, 33-36, 2018
2018
Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура
ЗОВ Біленька І.Р., Лазаренко Н.А.
Збірник наукових праць ХДУХТ, 97-107, 2018
2018
The development of technology of dairy-vegetative dessert with functional additives
L Telezhenko, I Bilenka, O Zolovska, N Lazarenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20