Iryna Bilenka
Iryna Bilenka
Odessa National Academy of Food Technology, Technology of Restaurant and Health Food Department
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Stady into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
EZ N. Dzyuba, I. Bilenka, А. Palvashova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 10-17, 2017
7*2017
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура
БНА Станкевич Г.М., Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 86-90, 2011
72011
Development of the recipe of corn sticks based on sugar corn grain and determination of their quality parameters
N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka
EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019
42019
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
EZ Nadya Dzyuba, Iryna Bilenka, Anna Palvashova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
4*2017
Effect of pre-treatment on qualitative indices of white roots
МГЮ Біленька І.Р., Голінська Я.А., Дзюба Н.А.
Журнал «Харчова наука і технологія» 12 (1), 34-42, 2018
3*2018
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 17-19, 2010
32010
Development of the Formulation for Extruded Products Based on Sugar Corn Grain and Determining Their Quality Indicators
N Dzyuba, E Bunyak, S Sots, I Bilenka
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 60-69, 2019
12019
Розробка технології молочно-рослинного десерту з функціональними наповнювачами
ЛМ Тележенко, ІР Біленька, ОВ Золовська, НА Лазаренко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material
IR Belenkaya, YA Golinskaya
Food Science and Technology 10 (2), 50-57, 2016
12016
Дослідження активності оксидоредуктаз білих коренів
ІР Біленька, ЯА Голінська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 4-7, 2013
12013
Комплексне перероблення бульб топінамбура
БНА Біленька І.Р.
Обладнання та технології харчових виробництв, 15-20, 2013
12013
СТАНДАРТНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ У ТЕХНОЛОГІЇ КОМПЛЕКСНОЇ ПЕРЕРОБКИ ТОПІНАМБУРА
НА Лазаренко, ІР Біленька
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
2020
Дослідження хімічного складу фенугреку та перспективи використання його у технологіях функціональних кулінарних страв
ІР Біленька, НА Лазаренко
2020
Research of the biological activity of extracts of plant raw materials for the preparation of wellness drinks
IR Bilenka, NA Lazarenko, AV Vradiy, YA Hudz
2020
Організація самостійної роботи студента у закладах вищої освіти
ІР Біленька, НА Лазаренко
2020
COMPREHENSIVE PROCESSING OF JERUSALEM ARTICHOKE TUBERS INTO FUNCTIONAL PRODUCTS
I Bilenka, N Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba
2019
Features of the enzyme composition of Jerusalem artichoke tubers
I Bilenka, N Lazarenko, O Zolovska, Y Golinskaya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
2019
COMPLEX PROCESSING OF JERUSALEM ARTICHOKE INTO FUNCTIONAL PRODUCTS
I Bilenka, N Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba
2019
Застосування методів молекулярної кухні для виробництва оздоровчих десертів
ІР Біленька, НА Лазаренко, ЯА Голінська, МВ Бороган
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20