Iryna Bilenka
Iryna Bilenka
Odessa National Academy of Food Technology, Technology of Restaurant and Health Food Department
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура
БНА Станкевич Г.М., Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 86-90, 2011
62011
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 17-19, 2010
22010
Effect of pre-treatment on qualitative indices of white roots
МГЮ Біленька І.Р., Голінська Я.А., Дзюба Н.А.
Журнал «Харчова наука і технологія» 12 (1), 34-42, 2018
1*2018
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material
IR Belenkaya, YA Golinskaya
Food Science and Technology 10 (2), 50-57, 2016
12016
Оздоровчі продукти на основі топінамбура
ІР Біленька, НА Лазаренко
12015
Комплексне перероблення бульб топінамбура
БНА Біленька І.Р.
Обладнання та технології харчових виробництв, 15-20, 2013
12013
В лабиринтах современного этикета
АС Рыбалко, НА Петраков, ИР Беленькая, БК Левковский, ...
КП ОГТ, 2012
12012
DEVELOPMENT OF THE RECIPE OF CORN STICKS BASED ON SUGAR CORN GRAIN AND DETERMINATION OF THEIR QUALITY PARAMETERS
N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka
EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019
2019
Features of the enzyme composition of Jerusalem artichoke tubers
I Bilenka, N Lazarenko, O Zolovska, Y Golinskaya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
2019
Особливості ферментного складу бульб топінамбура
ГЯА Біленька І.Р., Лазаренко Н.А., Золовська О.В.
Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. 21 (91), 14-19, 2019
2019
Comprehensive Assessment of the White Roots Aroma
I Bilenka, Y Golinskaya, I Kalugina, L Kiurcheva
Modern Development Paths of Agricultural Production, 605-613, 2019
2019
Топінамбур - перспективна сировина для виробництва продуктів оздоровчого харчування
ЛНА Біленька І.Р.
DYNAMIKA NAUKOWYCH BADAN - 2018, 07 - 15 lipka 2018 roku, Przemysl, 33-36, 2018
2018
Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура
ЗОВ Біленька І.Р., Лазаренко Н.А.
Збірник наукових праць ХДУХТ, 97-107, 2018
2018
The development of technology of dairy-vegetative dessert with functional additives
L Telezhenko, I Bilenka, O Zolovska, N Lazarenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
2018
Production of healthy juices and drinks with probiotic cultures
OM Bilenka I., Lazarenko N.
2-nd International Conference "Biologically active compaunds in food", 32-33, 2017
2017
Investigation of foaming and properties of collagen hydrolizate
EZ N. Dzyuba, I. Bilenka, A. Palvashova
2017
Технологія консервованих продуктів
АТ Безусов, ЯГ Верхівкер, ВМ Сторожук, ТІ Нікітчіна, ГІ Палвашова, ...
2017
Технологія консервованих продуктів
ОС Ільєва, ИВ Пилипенко, ИР Беленькая, ЯГ Верхівкер, АТ Безусов, ...
2017
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
EZ Nadya Dzyuba, Iryna Bilenka, Anna Palvashova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
2017
Stady into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
EZ N. Dzyuba, I. Bilenka, А. Palvashova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 10-17, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20