Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості НЯ Орлова, СО Белінська К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 336, 2005 | 45 | 2005 |
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка Товари і ринки, 176-182, 2011 | 37 | 2011 |
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць S BELINSKA, O KYTAYEV INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 6 (2), 74-80, 2008 | 14 | 2008 |
Development of variability concept in accounting: ukrainian context S Lehenchuk, Y Velykyi, S Belinska Baltic Journal of Economic Studies 4 (3), 158-164, 2018 | 10 | 2018 |
Наукові й практичні засади розроблення рецептур і формування якості швидкозаморожених плодоовочевих продуктів СО Белінська Харчова й переробна промисловість, 26-28, 2009 | 9 | 2009 |
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції НЯ Орлова, СО Белінська К., КНТЕУ, 2013 | 8 | 2013 |
Kontseptualni zasady harantii bezpechnosti kharchovykh produktiv S Belinska, N Orlova, Y Motuzka Tovary i rynky 1, 176-182, 2011 | 8 | 2011 |
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції: дис.… докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 23.12. 2010: затв. 23.02. 2011/Белінська Світлана … СО Белінська Київ: КНТЕУ, 2010 | 8 | 2010 |
Прогнозування збереженості швидкозамороженої плодоовочевої продукції С Белінська, Н Орлова, В Денисенко Товари і ринки, 85-96, 2009 | 7 | 2009 |
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів Н Орлова, С Белінська, Н Камєнєва Товари і ринки, 144-149, 2011 | 6 | 2011 |
Оцінка структурно-механічних властивостей швидкозамороженої плодоовочевої продукції С Белінська С. Белінська//Харчова та переробна промисловість, 23-25, 2008 | 6 | 2008 |
Вплив заморожування та холодильного зберігання овочів на життєдіяльність мікроорганізмів ГГ Борщ, СО Белінська Проблеми харчування, 71-73, 2003 | 6 | 2003 |
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів СО Белінська ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15/Світлана Омелянівна Белінська.—К …, 2000 | 6 | 2000 |
Biological Value of Protein of Quick-Frozen Semi-finished Products from Cultivated Champignons N Nesterenko, N Orlova, S Belinska, I Motuzka, A Ivanyuta, A Menchynska International Journal of Food Science and Biotechnology 5 (№4), 89-93, 2020 | 5 | 2020 |
Effect of blanching and treatment with a salt solution on the biological value of broccoli S Belinska, N Kаmienieva, S Levytska, S Rogalskiy Східно-Європейський журнал передових технологій 3 (11 (93)), 25-31, 2018 | 5 | 2018 |
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю С Белінська, О Дьяков, Р Романенко Товари і ринки, 154-164, 2012 | 5 | 2012 |
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів С Белінська, Н Орлова, В Краснощок Товари і ринки, 84-91, 2008 | 5 | 2008 |
Improvement of the Technology of Garden Strawberry Jam in Combination With Apple Puree I Zamorska, V Zamorskyi, Y Halahur, V Osyka, S Belinska, I Motuzka, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 102 (№ 6/11), 14-21, 2019 | 4 | 2019 |
Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої С Белінська, І Клячин Товари і ринки, 154–162-154–162, 2015 | 4 | 2015 |
Development of the recipe for cookies with pumpkin flour V Liubych, V Novikov, V Zheliezna, H Koval, O Tryhub, S Belinska, ... EUREKA: Life Sciences, 21-30, 2023 | 3 | 2023 |