Світлана Белінська
Світлана Белінська
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості
НЯ Орлова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 336, 2005
292005
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
162011
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць
С Белінська, Н Орлова, О Китаєв
Товари і ринки, 74-80, 2008
142008
Наукові й практичні засади розроблення рецептур і формування якості швидкозаморожених плодоовочевих продуктів
С Белінська
Харчова і переробна промисловість, 26-28, 2009
72009
Прогнозування збереженості швидкозамороженої плодоовочевої продукції
С Белінська, Н Орлова, В Денисенко
Товари і ринки, 85-96, 2009
62009
Вплив заморожування та холодильного зберігання овочів на життєдіяльність мікроорганізмів
ГГ Борщ, СО Белінська
Проблеми харчування.–2003.–ғ7, 71-73, 2003
62003
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції
НЯ Орлова, СО Белінська
К., КНТЕУ, 2013
52013
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів
Н Орлова, С Белінська, Н Камєнєва
Товари і ринки, 144-149, 2011
52011
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції: дис.… докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 23.12. 2010: затв. 23.02. 2011/Белінська Світлана …
СО Белінська
К, 2010
52010
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів
С Белінська, Н Орлова, В Краснощок
Товари і ринки, 84-91, 2008
52008
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів
СО Белінська
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15/Світлана Омелянівна Белінська.—К …, 2000
52000
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю
С Белінська, О Дьяков, Р Романенко
Товари і ринки, 154-164, 2012
42012
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі
С Левицька, С Белінська, О Мороз
Товари і ринки, 25-33, 2018
22018
Safety of quick-frozen juices with pulp
OV Diakov, SO Belinska
Пищевая наука и технология 28 (3), 58-61, 2014
22014
Efektyvni sposoby stabilizatsiyi kharchovoyi ta biolohichnoyi tsinnosti zamorozhenoyi plodoovochevoyi produktsiyi.
N Orlova, S Belinska
Kharchova and Pererobna Promyslovist, 2002
22002
Процесний підхід в управління якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції
СО Белінська
Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua. portal/Soc_ Gum/Vdnuet/tehn/2009_1 …, 0
2
Біологічна цінність білка капусти броколі
С Белінська, С Левицька
Товари і ринки, 92–99-92–99, 2016
12016
Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю
О Дьяков, С Белінська
Товари і ринки, 95-105, 2014
12014
Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів
С Белінська
Товари і ринки, 5-15, 2013
12013
Ефективність управління виробництвом швидкозаморожених плодоовочевих продуктів
С Белінська, О Мороз
Товари і ринки, 52-63, 2012
12012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20