Підписатись
Олена Болховітіна, Кравченко
Олена Болховітіна, Кравченко
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання дієтичної добавки Шрот зародків пшениці харчовий для підвищення харчової цінності пшеничного хліба
ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник, ПО Карпенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 195-200, 2010
112010
Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи
ОІ Кравченко, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ГВ Степанькова
Харків: ХДУХТ, 2017
52017
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки" Глюкорн 100"
ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
52011
Продукти переробки зародків вівса та кукурудзи як перспективна сировина в технології хлібобулочних виробів
СГ Олійник, ГВ Степанькова, ОI Кравченко
Харчова наука і технологія, 62-67, 2015
42015
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці
СГ Олійник, ГМ Лисюк, ОІ Кравченко, ОВ Самохвалова
Харків: ХДУХТ, 2014
42014
Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жиру
ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Болховітіна, ДД Ніколаєнко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
32021
Зміни показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса і кукурудзи під час зберігання
С Олійник, ГВ Степанькова, ОІ Кравченко
32015
Дослідження перебігу процесів дозрівання пшеничного тіста з використанням продуктів переробки вівса та кукурудзи
СГ Олійник, ГВ Степанькова, ОІ Кравченко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
32014
Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками Глюкорн-100 та Шрот зародків пшениці харчовий
ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, ОГ Д’яков, СГ Олійник
Харчова наука і технологія, 25-27, 2012
32012
Использование диетической добавки «Глюкорн-100» для повышения пищевой ценности пшеничного хлеба
К Лисюк , Олійник, Карпенко
Питание и общество, 24-25, 2007
32007
Вплив продуктів переробки із зародків пшениці на споживні властивості хлібобулочних виробів
СГ Олійник, ГМ Лисюк, ОІ Кравченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 128-132, 2013
22013
Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion
C Serik, Samokhvalova, Kholobtseva, Fedak, Bolkhovitina, Sova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 42–49, 2021
1*2021
Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, КР Касабова, ОІ Кравченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
12015
Використання дієтичної добавки «Глюкорн-100» у прискореній технології хліба підвищеної харчової цінності
К Лисюк , Олійник, Карпенко
Зб. Наук. праць ОНАХТ, 141-145, 2009
1*2009
Improvement of cupcake technology with the addition of dried beet pomace
OB Aleksey Zagorulko, Kateryna Kasabova, Andrii Zahorulko, Maksym Serik
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (119)), 20-28, 2022
2022
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениці
СГ Олійник, ОІ Болховітіна, ОВ Самохвалова, ОГ Шидакова-Каменюка
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, АА Берестова, ...
Харків: Видавництво «Форт», 2019
2019
Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва
ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Кравченко
ПУЕТ, 2017
2017
Методологія та організація наукових досліджень
ОВ Самохвалова, СГ Олійник, ОІ Кравченко, ОГ Шидакова-Каменюка
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Перспективи використання горохового борошна в технології пончиків
Б Степанькова, Шидакова-Каменюка
Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20