Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 12975 | 4795 |
h-індекс | 52 | 31 |
i10-індекс | 128 | 68 |
Доступні для всіх
Переглянути всі25 статей
7 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Xiaobo zoujiangsu universityПідтверджена електронна адреса в ujs.edu.cn
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsПідтверджена електронна адреса в foodsci.umass.edu
- Li ZhihuaJiangsu UniversityПідтверджена електронна адреса в ujs.edu.cn
- Y.L Ding, Yulong Ding, Y. DingLeeds university, imperial college, Birmingham university, university of science and technologyПідтверджена електронна адреса в bham.ac.uk
- Nick ParkerProfessor, School of Mathematics, Statistics & Physics, Newcastle UniversityПідтверджена електронна адреса в ncl.ac.uk
- Yun Yun GongProfessor of Food Safety and Global Health, University of LeedsПідтверджена електронна адреса в leeds.ac.uk
- Valerie PinfieldProfessor of Ultrasonics and Complex Materials, Loughborough UniversityПідтверджена електронна адреса в lboro.ac.uk
- Greg JonesMcKinsey & Co.Підтверджена електронна адреса в mckinsey.com
- Nicholas WatsonProfessor of Artificial Intelligence in Food, University of LeedsПідтверджена електронна адреса в leeds.ac.uk
- Brent S. MurrayProfessor of Food Colloids, University of LeedsПідтверджена електронна адреса в leeds.ac.uk
- Zachary James GloverArla FoodsПідтверджена електронна адреса в arlafoods.com
- Michael RappoltProfessor of Lipid Biophysics, School of Food Science & Nutrition, University of LeedsПідтверджена електронна адреса в leeds.ac.uk
- Marjorie Ladd-ParadaKTH/Stockholm UniversityПідтверджена електронна адреса в kth.se
- Stephen P MorganProfessor of Biomedical Engineering, University of NottinghamПідтверджена електронна адреса в nottingham.ac.uk
- Mathew James FrancisUniversity of LeedsПідтверджена електронна адреса в leeds.ac.uk
- Oliver HarlenApplied MathematicsПідтверджена електронна адреса в leeds.ac.uk
- Matt GoldingProfessor of Food Colloids, Massey UniversityПідтверджена електронна адреса в massey.ac.nz
- Ulf AndersenArla Foods ambaПідтверджена електронна адреса в arlafoods.com
- Jianshe ChenProfessorПідтверджена електронна адреса в zjgsu.edu.cn
- Lars JeukenProfessor of Biophysical ChemistryПідтверджена електронна адреса в lic.leidenuniv.nl
Підписатись
Megan J Povey
Professor of Food Physics, University of Leeds
Підтверджена електронна адреса в food.leeds.ac.uk - Домашня сторінка