Подписаться
Olga Samokhvalova
Olga Samokhvalova
Другие именаОльга Володимирівна Самохвалова
State Biotechnological University (SBTU), Kharkiv, Ukraine /ДEPЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkiv.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навчальний посібник
ГМ Лисюк
Суми: ВТД «Університетська книга, 2009
392009
Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
КР Касабова, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 8-13, 2013
222013
Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 23-32, 2019
182019
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage
A Maiia, S Olga, M Natalia, K Oleksii, F Iryna, G Anzhelika
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 23-30, 2017
172017
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky, T Gavrish, ...
162018
Studying the Influence of Meats From Wheat and Oat Germs, and Rose Hips, on the Formation of Quality of Rye Wheat Dough and Bread
S Oliinyk, O Samokhvalova, N Lapitska, Z Kucheruk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
142020
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour
O Samokhvalova, Y Chernikova, S Oliinyk, K Kasabova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6, 10-77, 2015
102015
Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, O Savchenko, ...
92018
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
92011
Study of the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage
M Artamonova, I Piliugina, O Samokhvalova, N Murlykina, O Kravchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 15-23, 2017
82017
Влияния добавок, содержащих пищевые волокна, на хлебопекарные свойства пшеничной муки
ЕР Касабова, ОВ Самохвалова
Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 111-116, 2013
82013
Збагачення мафінів харчовими волокнами
ОВ Самохвалова, КР Касабова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 161-163, 2011
82011
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses
O Shydakova-Kameniuka, O Shkliaiev, O Samokhvalova, M Artamonova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020
72020
STUDY OF MICROBIAL POLYSACCHARIDES’IMPACT ON ORGANOLEPTIC AND PHYSICAL-CHEMICAL PARAMETERS OF PROTEIN-FREE AND GLUTEN-FREE FLOURY PRODUCTS
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
EUREKA: Life Sciences, 37-43, 2019
72019
Study of the influence of meals of wheat and oat germs and wild rose fruits on the fermenting microflora activity of rye-wheat dough
S Oliinyk, O Samokhvalova, N Lapitska, Z Kucheruk
EUREKA: Life Sciences,(1), 40-47, 2020
62020
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality
S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016
62016
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 32-36, 2014
62014
Використання дієтичної добавки" шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
62011
Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2009
62009
Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном
НІ Черевична, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка: зб. наук …, 2007
62007
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20