Підписатись
Olga Samokhvalova
Olga Samokhvalova
Інші іменаОльга Володимирівна Самохвалова
State Biotechnological University (SBTU), Kharkiv, Ukraine /ДEPЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навчальний посібник
ГМ Лисюк, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Суми: ВТД «Університетська книга, 2009
422009
Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
КР Касабова, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 8-13, 2013
242013
Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 23-32, 2019
182019
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky, T Gavrish, ...
172018
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage
A Maiia, P Inna, S Olga, M Natalia, K Oleksii, F Iryna, G Anzhelika
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 23-30, 2017
162017
Studying the Influence of Meats From Wheat and Oat Germs, and Rose Hips, on the Formation of Quality of Rye Wheat Dough and Bread
S Oliinyk, O Samokhvalova, N Lapitska, Z Kucheruk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
142020
Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, O Savchenko, ...
102018
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour
O Samokhvalova, Y Chernikova, S Oliinyk, K Kasabova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6, 10-77, 2015
102015
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
92011
Влияния добавок, содержащих пищевые волокна, на хлебопекарные свойства пшеничной муки
ЕР Касабова, ОВ Самохвалова
Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 111-116, 2013
82013
Збагачення мафінів харчовими волокнами
ОВ Самохвалова, КР Касабова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 161-163, 2011
82011
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses
O Shydakova-Kameniuka, O Shkliaiev, O Samokhvalova, M Artamonova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020
72020
STUDY OF MICROBIAL POLYSACCHARIDES’IMPACT ON ORGANOLEPTIC AND PHYSICAL-CHEMICAL PARAMETERS OF PROTEIN-FREE AND GLUTEN-FREE FLOURY PRODUCTS
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
EUREKA: Life Sciences, 37-43, 2019
72019
Study of the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage
M Artamonova, I Piliugina, O Samokhvalova, N Murlykina, O Kravchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 15-23, 2017
72017
Improving the marmalade technology by adding a multicomponent fruit-and-berry paste
O Samokhvalova, K Kasabova, N Shmatchenko, A Zagorulko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021
62021
Study of the influence of meals of wheat and oat germs and wild rose fruits on the fermenting microflora activity of rye-wheat dough
S Oliinyk, O Samokhvalova, N Lapitska, Z Kucheruk
EUREKA: Life Sciences,(1), 40-47, 2020
62020
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality
S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016
62016
INFLUENCE OF ENRICHING ADDITIVES ON PASTRY STRUCTURE FORMATION AND BAKED MUFFINS.
O Samokhvalova, K Kasabova, S Oliinyk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 2014
62014
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 32-36, 2014
62014
Використання дієтичної добавки" шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
62011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20