Новгородська Надія Володимирівна / Novgorodska N. V. / Новгородська Н. В.
Новгородська Надія Володимирівна / Novgorodska N. V. / Новгородська Н. В.
Вінницький національний аграрний університет, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Подтвержден адрес электронной почты в домене vsau.vin.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини
ВВ Власенко, НВ Новгородська, ЛМ Крижак
Вінниця, 2013
62013
Проблеми якості молока в Україні
НВ Новгородська, ВВ Блащук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
52015
Використання пробіотичних продуктів
ВВ Власенко, НВ Новгородська, АМ Соломон
Редакційна колегія, 99, 2012
32012
Премікси у раціонах свиней
Н Новгородська
Тваринництво України, 40-42, 2009
22009
Вплив різних доз цинку і марганцю на продуктивність молодняку свиней
НВ Новгородська, ОЛ Фабіянська
Аграрна наука та харчові технології, 60-65, 2017
12017
Technological features of pork with PSE and DFD defects
NV Novhorodska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
12016
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСА СВИНЕЙ ЗА УМОВ ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ПРЕМІКСІВ
НВ Новгородська
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГОДІВЛІ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА В …, 2016
12016
Використання білково-жирових емульсій при виробництві варених ковбасних виробів
НВ Новгородська, ВВ Блащук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 189-194, 2016
12016
Технологические особенности свинины с пороками PSE и DFD
НВ Новгородська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
12016
MILK QUALITY PROBLEMS IN UKRAINE
NV Novgorodska, VV Blashchuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (1 …, 2015
12015
Оцінка якості свинини
НВ Новгородська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Оценка качества свинины
НВ Новгородская
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Нові підходи до удосконалення оцінки якості та безпеки молока з використанням бактеріологічних комп’ютерних технологій
ВВ Власенко, ІГ Власенко, ЛМ Крижак, НВ Новгородська, ТВ Фаріонік, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
12012
Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних магістерських робіт денної та заочної форми навчання ОР «Магістр», спеціальність 181 «Харчові технології»
ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон
2020
BRYNDZA CHEESE WITH IMMUNOMODULATORY PROPERTIES
НВ Новгородська
International Independent Scientific Journal, 8-17, 2020
2020
DAIRY PRODUCTS BASED ON APICULTURE PRODUCTS
НВ Новгородська
Danish Scientific Journal, 41-48, 2020
2020
Кисломолочні десерти з подовженим терміном зберігання
АМ Соломон, НВ Новгородська, ММ Бондар
Монографія.-Вінниця: РВВ ВНАУ, 2019.-155 с./Рек. ВР ВНАУ (Протокол№ 5 від …, 2019
2019
Вплив резервування-дозрівання молока на якість сиру
НВ Новгородська
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 1 (104 …, 2019
2019
Програма Додаткового вступного випробування для здобуття ступеня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня" Молодший спеціаліст" за спеціальністю/напрямом 051 …
ІЮ Салькова, НВ Прямухіна, СЯ Ковальчук
2019
Оцінка якості і безпека продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занять студентами денної та заочної форми навчання факультету технології …
НВ Новгородська, ЮМ Побережець
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20