Подписаться
Дьяченко Юлія Володимирівна Yuliia Diachenko
Дьяченко Юлія Володимирівна Yuliia Diachenko
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Audit in the state economic security system
V Koval, K Nazarova, V Hordopolov, T Kopotiienko, V Miniailo, ...
Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure …, 2019
922019
EVENT-МЕНЕДЖМЕНТ ЯК СКЛАДНИК ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ
ЮВ Дьяченко, ІО Седікова, ВА Бондар
Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Державне управління 31 (6 …, 2020
152020
Особливості розвитку івент-менеджменту в Україні
ОВ Ніколюк, ЮВ Дьяченко, ТВ Савченко
Інвестиції: практика та досвід, 98-103, 2021
132021
Інноваційна діяльність м’ясопереробних підприємств України
ЮВ Дьяченко
Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні …, 2017
92017
Сировинна база як фактор забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств України
ЮВ Пожарчук
Економіка харчової промисловості, 32-34, 2013
62013
Науковий підхід як головний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства
ДФ Харківський, ЮВ Пожарчук
Економіка харчової промисловості, 60-63, 2012
62012
Управління конкурентною стратегією м’ясопереробних підприємств
ЮВ Дьяченко
ОНАХТ, 2018
32018
Безпечність харчової продукції, як фактор конкурентоспроможності підприємств м’ясопереробної галузі України
ЮВ Дьяченко
32017
Управління підвищенням конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств України
ЮВ Пожарчук
Інвестиційні проблеми та шляхи розвитку підприємств харчової промисловості …, 2013
22013
Фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства
ЮВ Пожарчук
Актуальні досягнення європейської науки-2012, секція «Економічні науки …, 0
2
ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ЮВ Дьяченко, КП Корнецова, ОО Стукановська
Наукові перспективи 12 (30), 139-151, 2022
12022
Стратегічні напрями управління персоналом в системі антикризових заходів
НМ Корсікова, КБ Козак, ЮВ Дьяченко
Наукові перспективи 6 (6), 358-371, 2020
12020
Формування механізму вибору конкурентної стратегії підприємств харчової та переробної промисловості
ЮВ Дьяченко
Наукові перспективи 6 (6), 347-357, 2020
12020
Шляхи зниження продовольчих втрат та харчових відходів
ІО Седікова, ЮВ Дьяченко
Food Industry Economics 11 (4), 2019
12019
Правове забезпечення конкурентоспроможності продукції м’ясопереробних підприємств України на європейському ринку
ЮВ Дьяченко
Економіка харчової промисловості, 43–48-43–48, 2017
12017
Стратегічне управління–шлях до успішного функціонування підприємства
ЮВ Дьяченко
12016
Оцінка конкурентного середовища м'ясопереробних підприємств України
ЮВ Пожарчук
Дослідження та оптимізація економічних процесів «Оптимум-2014»: Х міжнар …, 2014
12014
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ВИНОРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ВИКЛИКИ ТА СТРАТЕГІЇ
Ю Дьяченко, А Кисса, А Соколова
Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2023
2023
Сучасна система комунікацій як чинник конкурентоспроможності підприємства
ЮВ Дьяченко, ЄМ Коренман, ВА Бондар
2022
ЗНАЧЕННЯ ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ У ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТЕРИТОРІЇ
Ю Дьяченко, В Бондар
Видавнича група «НАУКОВІ ПЕРСПЕКТИВИ» 2 (8), 59-69, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20