Подписаться
Антоніна Мінорова
Антоніна Мінорова
Інститут Продовольчих ресурсів НААН України
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів оброблення
ОП Гондар, ІО Романчук
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
142015
Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків
А Мінорова
Продовольча індустрія АПК, 25-28, 2015
92015
Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації
АВ Мінорова, ІО Романчук, НЛ Крушельницька, ЛМ Мацько
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
72015
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині
І Романчук, А Мінорова, Т Рудакова, Л Моїсеєва
Продовольчі ресурси 8 (14), 165-174, 2020
62020
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки
АВ Мінорова, ІО Романчук, ОП Недорізанюк, НЛ Крушельницька
Вісник аграрної науки, 58-60, 2010
62010
Перспектива використання сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації в технологіях дитячого харчування.«
АВ Мінорова, НЛ Крушельницька
Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології»: зб …, 0
6
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021
52021
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення: автореф. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. технологія м’ясних, молочних та рибних …
АВ Мінорова
К, 2004
52004
Переработка кислой сыворотки с применением комплекса мембранных методов
ОП Гондарь, ИО Романчук, АВ Минорова
Пищевая промышленность: наука и технологии, 85-88, 2015
42015
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021
32021
Вплив кислотності середовища на ферментативний гідроліз лактози у молочній сироватці
АВ Мінорова, ІО Романчук
Вісник аграрної науки.—Березень, 59-60, 2007
32007
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
ТВ Рудакова, АВ Мінорова, СА Наріжний
22019
Характеристики сухих молочно-вуглеводних сумішей розпилювального сушіння
А Мінорова, І Романчук, Н Крушельницька
Продовольчі ресурси 6 (10), 206-212, 2018
22018
Overview of the current state of scientific research and practical access in the areas of biological dairy packaging
С Муйжніеце-Брасава, СБ Вербицький, О Куць, АВ Мінорова, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 9-23, 2023
12023
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
СА Наріжний, ВЮ Білий, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, СП Вежлівцева
Білоцерківський НАУ, 2023
12023
Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю
АВ Мінорова, ІО Романчук, СГ Даниленко, НЛ Крушельницька, ...
ТОВ «БАРМИ», 2022
12022
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020
12020
Визначення харчової цінності молочних продуктів: сучасні погляди та методичні рекомендації
ІО Романчук, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька
Продовольчі ресурси, 249-254, 2017
12017
Вплив параметрів ультрафільтрації підсирної молочної сироватки на вміст білка
A MINOROVA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 20 (2 …, 2015
12015
Білковий концентрат із казеїнової сироватки
А Мінорова, І Романчук, Н Крушельницька
Продовольча індустрія АПК, 14-17, 2013
12013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20