Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів оброблення ОП Гондар, ІО Романчук Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 14 | 2015 |
Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків А Мінорова Продовольча індустрія АПК, 25-28, 2015 | 10 | 2015 |
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині І Романчук, А Мінорова, Т Рудакова, Л Моїсеєва Продовольчі ресурси 8 (14), 165-174, 2020 | 7 | 2020 |
Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації АВ Мінорова, ІО Романчук, НЛ Крушельницька, ЛМ Мацько Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 7 | 2015 |
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021 | 6 | 2021 |
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки АВ Мінорова, ІО Романчук, ОП Недорізанюк, НЛ Крушельницька Вісник аграрної науки, 58-60, 2010 | 6 | 2010 |
Перспектива використання сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації в технологіях дитячого харчування.« АВ Мінорова, НЛ Крушельницька Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології»: зб …, 0 | 6 | |
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення: автореф. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. технологія м’ясних, молочних та рибних … АВ Мінорова К, 2004 | 5 | 2004 |
Переработка кислой сыворотки с применением комплекса мембранных методов ОП Гондарь, ИО Романчук, АВ Минорова Пищевая промышленность: наука и технологии 4 (30), 85-88, 2015 | 4 | 2015 |
Overview of the current state of scientific research and practical access in the areas of biological dairy packaging С Муйжніеце-Брасава, СБ Вербицький, О Куць, АВ Мінорова, ... ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 9-23, 2023 | 3 | 2023 |
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021 | 3 | 2021 |
Вплив кислотності середовища на ферментативний гідроліз лактози у молочній сироватці АВ Мінорова, ІО Романчук Вісник аграрної науки.—Березень, 59-60, 2007 | 3 | 2007 |
НАУКОВІ ПІДХОДИ ЩОДО КЛАСИФІКАЦІЇ МОЛОЧНОЇ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ Т Рудакова, А Мінорова, Н Крушельницька, С Наріжний ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 164-179, 2021 | 2 | 2021 |
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020 | 2 | 2020 |
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива ТВ Рудакова, АВ Мінорова, СА Наріжний | 2 | 2019 |
Характеристики сухих молочно-вуглеводних сумішей розпилювального сушіння А Мінорова, І Романчук, Н Крушельницька Продовольчі ресурси 6 (10), 206-212, 2018 | 2 | 2018 |
Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2023 | 1 | 2023 |
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими СА Наріжний, ВЮ Білий, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, СП Вежлівцева Білоцерківський НАУ, 2023 | 1 | 2023 |
Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю АВ Мінорова, ІО Романчук, СГ Даниленко, НЛ Крушельницька, ... ТОВ «БАРМИ», 2022 | 1 | 2022 |
Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами ТВ Рудакова, АВ Мінорова, СА Наріжний Іститут продовольчих ресурсів НААН, 2021 | 1 | 2021 |