Подписаться
Оксана Григорівна Оліферчук
Оксана Григорівна Оліферчук
Другие именаOksana Oliferchuk, Оліферчук О.Г.
Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна", старший викладач
Подтвержден адрес электронной почты в домене uu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Педагогічні основи формування змісту підготовки кваліфікованих робітників за інтегрованими професіями (посібник)
С.Г.Кравець, Ю.І.Кравець, Н.П.Дерев’янко, О.Г.Оліферчук
ТОВ "НВП Поліграфсервіс", 2014
8*2014
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 145-150, 2021
32021
К вопросу анализа профессиональной готовности повара
ОГ Олиферчук
Ученые записки Крымского инженерно-педагогического университета 32, 73-77, 2011
32011
Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями
ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук
Харків: Новий курс, 145-150, 2021
22021
ВПЛИВ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ НА ЯКІСТЬ М’ЯСНОЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Антоніна Юліна, Оксана Оліферчук, Віталій Корзун
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АУДИТ ТА РЕЗЕРВИ ВИРОБНИЦТВА 3 (№ 3(29) (2016)), 4-8, 2016
2*2016
КРАФТОВІ СИРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЕКОПРОДУКТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Л Івашина, Л Бишовець, О Оліферчук
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 32-39, 2023
12023
Інноваційні напрямки застосування пектиновмісної сировини в оздоровчому харчуванні
ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук
Черкаси: ЧДТУ, 128-132, 2020
12020
Сучасні аспекти оздоровчого харчування
ЛГБ Оксана Григорівна Оліферчук
Колективна монографія "Стан та персективи розвитку туристичного та готельно …, 2019
1*2019
КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА БЕЗБАР’ЄРНЕ СЕРЕДОВИЩЕ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ОГ Оліферчук, ЛГ Бишовець
ІНКЛЮЗИВНЕ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ: ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ ТА КРАЩІ ПРАКТИКИ …, 2023
2023
КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА БЕЗБАР’ЄРНОГО СЕРЕДОВИЩА У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ОГ Оліферчук, СП Гаврилюк
Держава, регіони, підприємництво: інформаційні, суспільно-правові, соціально …, 2023
2023
АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ СУЧАСНИХ КОНЦЕНТРАТІВ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ОГ Оліферчук, ЛГ Бишовець
ХІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТУРИСТИЧНИЙ ТА ГОТЕЛЬНО …, 2023
2023
ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІЗ ДОДАВАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ
ЛГБ О.Г.Оліферчук
ХІХ міжнародна науково-практична конференція "ІНКЛЮЗИВНЕ ОСВІТНЄ …, 2019
2019
Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія
ГМ Чепурда, ГМ Андронович, РО Басалаєв, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2019
2019
СУЧАСНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ СТРУКТУРОУТВОРЮВAЧIВ У КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБAХ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНAЧЕННЯ
ОГ Оліферчук, ЛГ Бишовець
XVIII міжнародна науково-практична конференція "АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НАВЧАННЯ …, 2018
2018
ЗАСТОСУВАННЯ ШРОТУ РОЗТОРОПШІ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ
ОГ Оліферчук
Друга міжнародна науково-практича конференція «Інтеграційні та інноваційні …, 2018
2018
Сучасні напрямки розробки функціональних продуктів
ОГ Оліферчук, ОБ Любенок
Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції студентів і молодих …, 2018
2018
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІЗ ПЛОДІВ ГЛОДУ
ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук
МАТЕРІАЛИ ПЕРШОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ІНТЕГРАЦІЙНІ …, 2017
2017
Технологія напівфабрикату оздоровчого призначення із плодів глоду
ОГ Оліферчук, ЛГ Бишовець
Перша міжнародна науково-практича конференція «Інтеграційні та інноваційні …, 2017
2017
Дослідження лікувально-профілактичної дії та споживчих властивостей шроту розторопші
ОГ Оліферчук, ШЛ М., КА В.
Тези доповідей XІV всеукраїнської наукової конференції студентів і молодих …, 2017
2017
Харчування сучасної людини
ОГ Оліферчук, АІ Юліна
Тези доповідей XVІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні …, 2016
2016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20