Follow
Ірина Сливка  | Iryna Slyvka
Ірина Сливка | Iryna Slyvka
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017
332017
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses
IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy
Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018
312018
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
142017
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
122017
Identification and Investigation of properties of strains Enterococcus spp. Isolated from artisanal Carpathian cheese
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musii, I Kushnir, M Koziorowski, A Koziorowska
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 39, 102259, 2022
92022
Antagonistic activity of strains of lactic acid bacteria isolated from Carpathian cheese
LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, II Kushnir
Regulatory Mechanisms in Biosystems 11 (4), 2020
92020
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian, N Cherno, G Stankevich, I Kolomiіets, O Matsjuk, L Musiy, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-68, 2018
92018
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
72020
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances
II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ...
Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 3 (3), 15-19, 2020
72020
Традиції та інновації у технології бринзи
OЙ Цісарик, ІM Сливка, ІВ Скульська
Журнал «Мир продуктов. Молочная индустрия», 26—29, 2014
72014
Development of kefir technology with celery pure
O Tsisaryk, L Musii, G Dronyk, M Drach, I Slyvka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
62022
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments
OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
62017
Identyfikaciya molochnokyslyx bakterij iz zastosuvannyam kompleksu molekulyarno-genetychnyx metodiv
IM Slyvka, OJ Tsisaryk
Naukovyj visnyk LNUVM ta BT imeni SZ Gzhyczkogo 17 (1), 61, 2015
62015
Дослідження впливу складу захисного середовища на збереження життєздатності ліофілізованих бактерій L. lactis та L. plantarum, виділених із традиційної карпатської бринзи
ОЙ Цісарик, ІМ Сливка, ЛЯ Мусій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
52017
Selection of lactic acid bacteria isolated from natural ecosystems for production of cultured butter for herodietic use
OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, II Kuschnir
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
42018
Use of stevia in yoghurt technology
LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, N Jeremica
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
32020
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
32020
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy
32017
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
32017
BIOTECHNOLOGY OF NATIONAL BACTERIAL PREPARATIONS FOR THE DAIRY INDUSTRY OF UKRAINE
ІM Slyvka, OY Tsisaryk
Науковий вісник ЛНУВМ та БТ імені С.З. Гжицького 18 (№2 (68)), 103-110, 2016
3*2016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20