Research into probiotic properties of cultured butter during storing M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017 | 33 | 2017 |
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018 | 31 | 2018 |
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 14 | 2017 |
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017 | 12 | 2017 |
Identification and Investigation of properties of strains Enterococcus spp. Isolated from artisanal Carpathian cheese I Slyvka, O Tsisaryk, L Musii, I Kushnir, M Koziorowski, A Koziorowska Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 39, 102259, 2022 | 9 | 2022 |
Antagonistic activity of strains of lactic acid bacteria isolated from Carpathian cheese LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, II Kushnir Regulatory Mechanisms in Biosystems 11 (4), 2020 | 9 | 2020 |
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria A Kapustian, N Cherno, G Stankevich, I Kolomiіets, O Matsjuk, L Musiy, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-68, 2018 | 9 | 2018 |
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 7 | 2020 |
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ... Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 3 (3), 15-19, 2020 | 7 | 2020 |
Традиції та інновації у технології бринзи OЙ Цісарик, ІM Сливка, ІВ Скульська Журнал «Мир продуктов. Молочная индустрия», 26—29, 2014 | 7 | 2014 |
Development of kefir technology with celery pure O Tsisaryk, L Musii, G Dronyk, M Drach, I Slyvka Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 6 | 2022 |
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 6 | 2017 |
Identyfikaciya molochnokyslyx bakterij iz zastosuvannyam kompleksu molekulyarno-genetychnyx metodiv IM Slyvka, OJ Tsisaryk Naukovyj visnyk LNUVM ta BT imeni SZ Gzhyczkogo 17 (1), 61, 2015 | 6 | 2015 |
Дослідження впливу складу захисного середовища на збереження життєздатності ліофілізованих бактерій L. lactis та L. plantarum, виділених із традиційної карпатської бринзи ОЙ Цісарик, ІМ Сливка, ЛЯ Мусій Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 5 | 2017 |
Selection of lactic acid bacteria isolated from natural ecosystems for production of cultured butter for herodietic use OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, II Kuschnir Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 4 | 2018 |
Use of stevia in yoghurt technology LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, N Jeremica Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 3 | 2020 |
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 3 | 2020 |
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy | 3 | 2017 |
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 3 | 2017 |
BIOTECHNOLOGY OF NATIONAL BACTERIAL PREPARATIONS FOR THE DAIRY INDUSTRY OF UKRAINE ІM Slyvka, OY Tsisaryk Науковий вісник ЛНУВМ та БТ імені С.З. Гжицького 18 (№2 (68)), 103-110, 2016 | 3* | 2016 |