Подписаться
Ірина Сливка  | Iryna Slyvka
Ірина Сливка | Iryna Slyvka
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Подтвержден адрес электронной почты в домене lvet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses
IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy
Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018
282018
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017
282017
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
132017
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
122017
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian, N Cherno, G Stankevich, I Kolomiіets, O Matsjuk, L Musiy, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-68, 2018
92018
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
72020
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances
II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ...
Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 3 (3), 15-19, 2020
72020
Identyfikaciya molochnokyslyx bakterij iz zastosuvannyam kompleksu molekulyarno-genetychnyx metodiv
IM Slyvka, OJ Tsisaryk
Naukovyj visnyk LNUVM ta BT imeni SZ Gzhyczkogo 17 (1), 61, 2015
62015
Традиції та інновації у технології бринзи
OЙ Цісарик, ІM Сливка, ІВ Скульська
Журнал «Мир продуктов. Молочная индустрия», 26—29, 2014
62014
Identification and Investigation of properties of strains Enterococcus spp. Isolated from artisanal Carpathian cheese
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musii, I Kushnir, M Koziorowski, A Koziorowska
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 39, 102259, 2022
52022
Antagonistic activity of strains of lactic acid bacteria isolated from Carpathian cheese
LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, II Kushnir
Regulatory Mechanisms in Biosystems 11 (4), 572-578, 2020
52020
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments
OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
52017
Selection of lactic acid bacteria isolated from natural ecosystems for production of cultured butter for herodietic use
OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, II Kuschnir
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
42018
Development of kefir technology with celery pure
O Tsisaryk, L Musii, G Dronyk, M Drach, I Slyvka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
32022
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
32020
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy
32017
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
32017
Дослідження впливу складу захисного середовища на збереження життєздатності ліофілізованих бактерій L. lactis та L. plantarum, виділених із традиційної карпатської бринзи
ОЙ Цісарик, ІМ Сливка, ЛЯ Мусій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
32017
Use of stevia in yoghurt technology
LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, N Jeremica
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
22020
Antibiotic resistance of lactis acid bacteria and the risk of its transmission with fermented dairy products
IM Slyvka, OY Tsisaryk, LY Musiy
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20