Подписаться
Олена Сидоренко
Олена Сидоренко
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 04.12. 2009 р …
ОВ Сидоренко
Сидоренко Олена Володимирівна, 2009
482009
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія
ОВ Сидоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006
462006
Методологічні та прикладні аспекти оцінювання якості та конкурентоспроможності товарів
ОВ Сидоренко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 63-67, 2005
172005
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
142007
Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба
ТА Сильчук, ОМ Сидоренко
92015
Реологічні властивості стабілізаційних систем для заливних рибних продуктів
О Сидоренко, Р Москалюк, Н Дроба
Товари і ринки, 135-142, 2009
72009
КРЕВЕТКА PALAEMON ADSPERSUS: РАЦІОНАЛЬНІ НАПРЯМИ ПЕРЕРОБКИ
ІА Сидоренко О., Петрова О.
Товари і ринки, 94 -104, 2018
62018
Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів
ВС Гуць, ОВ Сидоренко, ОП Романенко
52006
Status and Prospects for the Shrimp Market
PO Sydorenko Olena, Donchevska Raiisa
70th YEARS COMMODITY SCIENCE DEPARTMENT AND COMMODITY SCIENCE COURSE DEGREE …, 2018
4*2018
Біологічна цінність вторинної рибної сировини
О Сидоренко, А Туніцька
Товари і ринки, 144-150, 2012
42012
Ринок фасованої мінеральної води в Україні: проблеми якості та безпечності
ОВ Сидоренко, ЮО Якобчук, ММ Победаш
Технічні науки та технології, 2016
32016
Характеристика безпечності м’яса чорноморської акули катран за вмістом важких металів
О Сидоренко, Н Боліла, В Коротецький
Товари і ринки, 124–132-124–132, 2015
32015
Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб
ММ Победаш, ОВ Сидоренко
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2014
32014
Методологія прогнозування змін якості рибних продуктів під час товароруху
O SYDORENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 14 (2 …, 2012
32012
Теоретико-практичні засади розробки рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності
ОВ Сидоренко, РС Москалюк, ОВ Романенко
Вісник ДонНУЕТ, 41, 2009
32009
ОЦІНКА СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЧОРНОМОРСЬКОЇ АКУЛИ КАТРАН З МЕТОЮ ВИКОРИСТАННЯ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
КВП Боліла Н.О., Сидоренко О.В.
"Вода: проблеми та шляхи вирішення". Збірник статей Науково-практичної …, 2017
2*2017
Market Fish Products: Problems And Prospects
MA O. Sydorenko, N. Bolila
20th igwt symposium, commodity science in a changing world, september 12 …, 2016
2*2016
Прогнозування структурних характеристик чорноморської акули катран залежно від імпульсу сили деформації
ОВ Сидоренко, НО Боліла, НП Форостяна
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016
22016
Біологічна цінність білків Rapana venosa
О Сидоренко, М Апач, Г Буркацька
Товари і ринки, 159–168-159–168, 2016
22016
Напрями реформування галузі рибного господарства України
ОВ Сидоренко, ВП Коротецький, НО Боліла
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
22015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20