Підписатись
Олена Сидоренко
Олена Сидоренко
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 04.12. 2009 р …
ОВ Сидоренко
Сидоренко Олена Володимирівна, 2009
432009
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія
ОВ Сидоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006
402006
Методологічні та прикладні аспекти оцінювання якості та конкурентоспроможності товарів
ОВ Сидоренко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 63-67, 2005
162005
Методологічні засади ідентифікації споживчих товарів
Т Коломієць, Н Мережко, В Осієвська
Товари і ринки, 48-53, 2012
12*2012
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
122007
Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба
ТА Сильчук, ОМ Сидоренко
82015
КРЕВЕТКА PALAEMON ADSPERSUS: РАЦІОНАЛЬНІ НАПРЯМИ ПЕРЕРОБКИ
ІА Сидоренко О., Петрова О.
Товари і ринки, 94 -104, 2018
72018
Status and Prospects for the Shrimp Market
PO Sydorenko Olena, Donchevska Raiisa
70th YEARS COMMODITY SCIENCE DEPARTMENT AND COMMODITY SCIENCE COURSE DEGREE …, 2018
5*2018
Реологічні властивості стабілізаційних систем для заливних рибних продуктів
О Сидоренко, Р Москалюк, Н Дроба
Товари і ринки, 135-142, 2009
52009
Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів
ВС Гуць, ОВ Сидоренко, ОП Романенко
52006
Біологічна цінність вторинної рибної сировини
О Сидоренко, А Туніцька
Товари і ринки, 144-150, 2012
42012
ОЦІНКА СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЧОРНОМОРСЬКОЇ АКУЛИ КАТРАН З МЕТОЮ ВИКОРИСТАННЯ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
КВП Боліла Н.О., Сидоренко О.В.
"Вода: проблеми та шляхи вирішення". Збірник статей Науково-практичної …, 2017
3*2017
Прогнозування структурних характеристик чорноморської акули катран залежно від імпульсу сили деформації
ОВ Сидоренко, НО Боліла, НП Форостяна
НТУ" ХПІ", 2016
32016
Ринок фасованої мінеральної води в Україні: проблеми якості та безпечності
ОВ Сидоренко, ЮО Якобчук, ММ Победаш
Технічні науки та технології, 2016
32016
Характеристика безпечності м’яса чорноморської акули катран за вмістом важких металів
О Сидоренко, Н Боліла, В Коротецький
Товари і ринки, 124–132-124–132, 2015
32015
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб
М Победаш, О Сидоренко, Р Романенко
Товари і ринки, 112–120-112–120, 2015
32015
Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб
ММ Победаш, ОВ Сидоренко
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2014
32014
Теоретико-практичні засади розробки рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності
ОВ Сидоренко, РС Москалюк, ОВ Романенко
Вісник ДонНУЕТ, 41, 2009
32009
Market Fish Products: Problems And Prospects
MA O. Sydorenko, N. Bolila
20th igwt symposium, commodity science in a changing world, september 12 …, 2016
2*2016
Напрями реформування галузі рибного господарства України
ОВ Сидоренко, ВП Коротецький, НО Боліла
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
22015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20