Підписатись
Романенко Олена Валеріївна
Романенко Олена Валеріївна
KYIV NATIONAL UNIVERSITY OF TRADE AND ECONOMICS
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія
ОВ Сидоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006
402006
Реологічні властивості нових пастильних виробів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, ОВ Романенко
132011
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
122007
Концептосистеми: стабільність і плинність
АМ Приходько, ОВ Романенко
Нова філологія.–Запоріжжя: ЗНУ, 82-95, 2006
102006
Товарознавство смакових товарів: підручник
ЗВ Коробкіна, ОЛ Романенко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003
92003
Опад i пiдстилка сосняків середньої течії Сіверського Донця як показник антропогенних змін біокругообігу
ВП Ворон, ОІ Романенко, ВО Лещенко
Український ордена" Знак Пошани" НДІ лісового господарства та …, 2009
72009
Художественная интерпретация пинкертоновских мотивов в литературной мистификации Майка Йогансена
ОВ Романенко
Вестник ВГУ. Серия: Филология. Журналистика. Воронеж, 84-89, 2014
62014
Metod viznachennya strukturno-mehanichnih vlastivostey ribnih preserviv
O Romanenko
Tovari i rinki 2, 58-65, 2013
62013
Структурно-механічні параметри якості креветки Palaemon adspersus
ОВ Сидоренко, ОВ Романенко, ОО Петрова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 38-43, 2019
52019
Рекреаційні зміни сосняків зеленої зони м. Зміїв
ВП Ворон, ВО Лещенко, ОІ Романенко, ЄЄ Мельник
Вісник ХНАУ, 157-162, 2009
52009
Споживнi властивостi нових пресервiв на основi прiсноводної риби: дис. канд. техн. наук 05.18. 15-товарознавство харчових продуктiв; наук. кер. ОВ Сидоренко.-Київ, 2007.-173 с …
ОВ Романенко
52006
Рибні пресерви. Нова методика визначення консистенції
ВС Гуць, ОВ Тимофєєва, ОВ Сидоренко
Харчова і переробна промисловість, 14-17, 2006
52006
Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів
ВС Гуць, ОВ Сидоренко, ОП Романенко
52006
Method of determining the relaxation force of fish
SL Shapoval, OV Romanenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
42018
Перспективи харчового використання рапани чорноморської (Rapana venosa)
МВ Апач, ОВ Сидоренко, ОВ Романенко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 69-72, 2016
32016
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб
М Победаш, О Сидоренко, Р Романенко
Товари і ринки, 112–120-112–120, 2015
32015
Жанрові моделі масової літератури: походження, напрями еволюції та типологія
О Романенко
Вісник Львівського університету. Серія філологічна, 315-322, 2014
32014
Дослідження структури множини неперервних розв’язків систем лінійних функціонально-різницевих рівнянь
ГП Пелюх, ОА Сiвак
Нелінійні коливання, 2009
32009
Теоретико-практичні засади розробки рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності
ОВ Сидоренко, РС Москалюк, ОВ Романенко
Вісник ДонНУЕТ, 41, 2009
32009
Явище автостохастичності в динамічних системах, породжуваних різницевими рівняннями з неперервним аргументом
ОЮ Романенко
Український математичний журнал, 2006
32006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20