Розвиток маркетингу в умовах глобалізації сучасні тенденції та перспективи РВ Федорович, БА Оксентюк, ЛЯ Якимишин, НЯ Рожко, ВЙ Бица, ... | 6 | 2016 |
Економічні, соціальні та психологічні аспекти сучасних маркетингових технологій. Колективна монографія ВА Фалович, ГП Баб'як, НМ Бакуліна, ОП Бурліцька, НМ Голда, ... Економічні, соціальні та психологічні аспекти сучасних маркетингових технологій, 2019 | 5 | 2019 |
Аналітичний інструментарій в маркетинговій діяльності РВ Федорович, ОП Бурліцька, НМ Голда, ОМ Загородна, ОІ Краузе, ... Монографія Аналітичний інструментарій в маркетинговій діяльності, 2018 | 4 | 2018 |
ГНОСЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ КОНКУРЕНТНОЇ СТРАТЕГІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА СВ Шпилик, ОБ Шпилик ТМ Борисова, докт. економ. наук, доцент, НБ Кирич, докт. економ. наук …, 2018 | 2 | 2018 |
Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста ТО Лісовська, Н Чорна, О Шпилик Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 2 | 2015 |
Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги РВ Федорович, ТМ Борисова, ОП Бурліцька, НЮ Мариненко, ОІ Міщук, ... | 1 | 2016 |
Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловості СВ Шпилик, О Шпилик Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції …, 2015 | 1 | 2015 |
Теоретичні та прикладні аспекти розвитку економіки та маркетингу ВА Фалович, ГП Баб'як, ОП Бурліцька, НЯ Рожко, НМ Голда, Н Поліщук, ... ФО-П Шпак ВБ, 2020 | | 2020 |
Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого Т Лісовська, О Шпилик, Н Кушнірук Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019 | | 2019 |
Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції О Шпилик, Х Циб Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019 | | 2019 |
Конкуренція та її роль у формуванні стратегії підприємства СВ Шпилик, О Шпилик Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2018 | | 2018 |
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні Т Лісовська, О Шпилик, Н Кушнірук, Н Чорна Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2018 | | 2018 |
Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна Т Лісовська, О Шпилик, Я Джур, ІЯ Стадник Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017 | | 2017 |
Методичні вказівки до лабораторної роботи№ 5 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Електрометричні методи. Потенціометрія. ОБ Шпилик, НВ Кушнірук | | 2017 |
Рекомендації для вибору якісного чаю ОБ Шпилик, ОВ Пастух Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016 | | 2016 |
Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702" Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" ОБ Шпилик, О Покотило | | 2016 |
Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії В Юкало, А Юкало, Н Кушнірук, Я Джур, О Шпилик Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | | 2015 |
Виділення природних мінералзв’язуючих пептидів ВГ Юкало, ЛА Сторож, Я Джур, О Шпилик Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції …, 2015 | | 2015 |
Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молока А Юкало, КЄ Дацишин, Н Кушнірук, О Шпилик, Я Джур Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського …, 2012 | | 2012 |
Особливості активності протеолітичних ферментів лактококів підвиду cremoris А Юкало, Н Кушнірук, Я Джур, О Шпилик Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського …, 2011 | | 2011 |