Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ... ЧП" Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2018 | 9 | 2018 |
Investigation of technological properties of powder of eggplants O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... Osauhing" Scientific Route", 2018 | 7 | 2018 |
Схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчової продукції НВ Новікова, ІО Ряполова Вестник Херсонского национального технического университета, 196-201, 2018 | 1 | 2018 |
Проведення контролю якості йогуртів та визначення їх конкурентоспроможності НВ Новікова Херсонський національний технічний університет, 2018 | 1 | 2018 |
Чайний напій оздоровчого призначення НН В., БВ Г | | 2019 |
Начинка для вареників НН В., БВ Г | | 2019 |
Начинка для "Пістних вареників" НН В., БВ Г. | | 2019 |
Спосіб виготовлення ковбаси "Перепелино делікатесна" НН В., БВ Г. | | 2018 |
Переваги упаковки м’яса курей-бройлерів в модифікованому газовому середовищі, та вплив на його зберігання НВ Новікова Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки, 155-159, 2017 | | 2017 |