Подписаться
Slashcheva Alina, Slashcheva A.V., Слащева Аліна, Слащёва Алина, АВ Слащева, Слащева А.В., Слащёва А
Slashcheva Alina, Slashcheva A.V., Слащева Аліна, Слащёва Алина, АВ Слащева, Слащева А.В., Слащёва А
Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky, Ukraine
Подтвержден адрес электронной почты в домене donnuet.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інформаційно-аналітична підтримка прийняття управлінських рішень: методичні рекомендації з вивчення дисципліни
НС Іванова, НС Приймак, ЮБ Лижник
М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М …, 2021
512021
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer
K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
232020
Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020
192020
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Т Князєва, ОВ Полоус, АВ Шевченко, ГА Радченко, ІГ Михальченко
Національний авіаційний університет, 2022
152022
Обґрунтування можливості використання ферментних препаратів у технологіях рослинних напівфабрикатів з підвищеним вмістом пектинових речовин
ВА Гніцевич, АВ Слащева, МВ Іващенко
Науковий журнал «Вісник ДонНУЕТ». Серія: Технічні науки, 37-45, 2014
12*2014
Pre-activation optimization of the yeast
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Technology audit and production reserves 5 (4), 29-35, 2015
102015
Етнічні кухні
АВ Слащева, АВ Слащева
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020
92020
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
Study of the protein-carbohydrate mix effect on the technological properties of short yeast-leavened dough
A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, Y Korenets
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 24-32, 2016
82016
Study of rheology of yeast dough with protein-carbohydrate additive
S Popova, A Slashcheva, R Nykyforov, Y Korenets
EUREKA: Life Sciences, 37-44, 2016
72016
Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products
A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, K Yu
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 64-71, 2016
72016
Технологічні основи безпеки харчування
ГФ Коршунова, АВ Слащева, ОВ Сабиров
Донецьк: ДонНУЕТ, 2009
52009
Розробка технології функціонального напівфабрикату з лактулозою для м’якого морозива та солодких страв
АВ Слащева
Науковий журнал «Вісник ДонНУЕТ». Серія: Технічні науки, 53-57, 2008
52008
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020
42020
Оптимізація концентрації добавки топінамбура і кратності подрібнення модельних фаршевих систем
МІ Погожих, ВА Гніцевич, АВ Слащева
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у …, 2005
42005
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ І РИБНИХ СІЧЕНИХНАПІВФАБРИКАТІВ З ТОПІНАМБУРОМ
АВ Слащева
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2006
32006
Проблеми та перспективи виробництва безглютенових хлібобулочних виробів в Україні
A Slashcheva, D Fedorova, V Lanska
SWorldJournal, 8-13, 2022
22022
Проблеми удосконалення організації обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного господарства
ОО Сімакова, ОА Симакова, ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ...
Вісник ХНУ. Серія «Економічні науки», 181-185, 2020
22020
Інформаційне обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу: сучасний стан та перспективи
ОА Ніколайчук, НС Приймак, ОО Сімакова, АВ Слащева
Інвестиції: практика та досвід, 37-42, 2020
22020
Розробка технології напоїв на основі ягідних вичавок з підвищеним вмістом біофлавоноїдів
АВ Слащева, АВ Слащева, РП Никифоров, РП Никифоров, ...
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2018
22018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20