Інформаційно-аналітична підтримка прийняття управлінських рішень: методичні рекомендації з вивчення дисципліни НС Іванова, НС Приймак, ЮБ Лижник М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М …, 2021 | 51 | 2021 |
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... | 23 | 2020 |
Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020 | 19 | 2020 |
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи Т Князєва, ОВ Полоус, АВ Шевченко, ГА Радченко, ІГ Михальченко Національний авіаційний університет, 2022 | 15 | 2022 |
Обґрунтування можливості використання ферментних препаратів у технологіях рослинних напівфабрикатів з підвищеним вмістом пектинових речовин ВА Гніцевич, АВ Слащева, МВ Іващенко Науковий журнал «Вісник ДонНУЕТ». Серія: Технічні науки, 37-45, 2014 | 12* | 2014 |
Pre-activation optimization of the yeast СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Technology audit and production reserves 5 (4), 29-35, 2015 | 10 | 2015 |
Етнічні кухні АВ Слащева, АВ Слащева Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020 | 9 | 2020 |
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015 | 9 | 2015 |
Study of the protein-carbohydrate mix effect on the technological properties of short yeast-leavened dough A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, Y Korenets Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 24-32, 2016 | 8 | 2016 |
Study of rheology of yeast dough with protein-carbohydrate additive S Popova, A Slashcheva, R Nykyforov, Y Korenets EUREKA: Life Sciences, 37-44, 2016 | 7 | 2016 |
Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, K Yu Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 64-71, 2016 | 7 | 2016 |
Технологічні основи безпеки харчування ГФ Коршунова, АВ Слащева, ОВ Сабиров Донецьк: ДонНУЕТ, 2009 | 5 | 2009 |
Розробка технології функціонального напівфабрикату з лактулозою для м’якого морозива та солодких страв АВ Слащева Науковий журнал «Вісник ДонНУЕТ». Серія: Технічні науки, 53-57, 2008 | 5 | 2008 |
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020 | 4 | 2020 |
Оптимізація концентрації добавки топінамбура і кратності подрібнення модельних фаршевих систем МІ Погожих, ВА Гніцевич, АВ Слащева Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у …, 2005 | 4 | 2005 |
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ І РИБНИХ СІЧЕНИХНАПІВФАБРИКАТІВ З ТОПІНАМБУРОМ АВ Слащева Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2006 | 3 | 2006 |
Проблеми та перспективи виробництва безглютенових хлібобулочних виробів в Україні A Slashcheva, D Fedorova, V Lanska SWorldJournal, 8-13, 2022 | 2 | 2022 |
Проблеми удосконалення організації обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного господарства ОО Сімакова, ОА Симакова, ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ... Вісник ХНУ. Серія «Економічні науки», 181-185, 2020 | 2 | 2020 |
Інформаційне обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу: сучасний стан та перспективи ОА Ніколайчук, НС Приймак, ОО Сімакова, АВ Слащева Інвестиції: практика та досвід, 37-42, 2020 | 2 | 2020 |
Розробка технології напоїв на основі ягідних вичавок з підвищеним вмістом біофлавоноїдів АВ Слащева, АВ Слащева, РП Никифоров, РП Никифоров, ... Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2018 | 2 | 2018 |