Підписатись
Башта Алла Олексіівна / Башта Алла Алексеевна / Bashta Alla
Башта Алла Олексіівна / Башта Алла Алексеевна / Bashta Alla
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Yacón and Scorzonera as functional enrichment of food
A Bashta, N Ivchuk, O Bashta
Ukrainian Journal of Food Science 3 (1), 13-22, 2015
102015
Розроблення способу отримання зефіру оздоровчого призначення
АО Башта, ВВ Ковальчук
Харчова промисловість, 37-41, 2014
82014
Arched transmissions teeth geometry within offset of initial profile
T Pavlo, P Nosko, O Bashta, А Lysenko, A Bashta
Problems of Friction and Wear, 69-75, 2019
62019
Improved and extreme geometro-kinematic parameters of high-loaded hyperboloid gears
P Nosko, S Kashkarov, O Bashta, Y Tsibriy
62019
Power losses of gear systems
V Stavytskyy, O Bashta, P Nosko, G Boyko, A Golovin, N Stebeletska
Проблеми тертя та зношування, 107-116, 2017
62017
Скорцонера–перспективна інуліновмісна сировина для виробництва оздоровчих продуктів
АО Башта
Інноваційні технології в готельноресторанному бізнесі, 19-20, 0
6
Отримання халви оздоровчого призначення
АО Башта, ГЯ Мандзіроха
Харчова промисловість, 19-24, 2016
52016
Developing a method of obtaining fruit jelly marmalade for recreational purposes
А Bashta, T Leschinska
«Наукові праці НУХТ», 63, 2013
52013
Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value
A Bashta, N Ivchuk, N Stetsenko, O Bashta
Ukrainian Journal of Food Science 9 (1), 2021
42021
Mathematical model for formation of spur gear teeth by a hyperbolic reference profile
PM Tkach, PL Nosko, OO Revyakina, OV Bashta, AO Kornienko, OV Tisov, ...
NTU" KhPI", 2018
42018
Otrymannia khalvy ozdorovchoho pryznachennia
AO Bashta, MH Ya
Kharchova promyslovist, 19-24, 2016
42016
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
АО Башта
—К.: НУХТ, 2007.—258 с, 2007
42007
Дослідження особливостей харчування студентської молоді і рівня її усвідомлення факторів ризику хронічних неінфекційних захворювань
АО Башта, НО Стеценко, СА Бажай-Жежерун
Наукові праці НУХТ 29 (4), 148-161, 2023
32023
Розроблення рецептури та способу отримання халви оздоровчої дії з гарбузовим насінням, шротом насіння льону та порошком ягід чорниці
АС Новохат
32021
Comparison of sinusoidal and involute spur gears by meshing characteristics
P Tkach, P Nosko, O Bashta, Y Tsybrii, O Revyakina, G Boyko
Праці Одеського політехнічного університету, 41-51, 2019
32019
Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу
Л Михайленко
32018
Noncircular-screw gears
OP Karpov, OV Bashta, PL Nosko, PV Fil, GO Boyko, DM Marchenko, ...
Проблеми тертя та зношування, 80-89, 2016
32016
Розроблення способу отримання фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення
АО Башта, ТС Лещинська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 63-70, 2013
32013
Arched gears teeth geometry within reference profile shift
P Nosko, О Bashta, A Lysenko, P Tkach, A Bashta
Problems of Friction and Wear 4, 69-75, 2019
22019
Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хліба
О Сладковський
22019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20