Підписатись
Хвостенко Катерина Володимирівна (Khvostenko Kateryna)
Хвостенко Катерина Володимирівна (Khvostenko Kateryna)
Одеський національний технологічний університет Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕВ Хвостенко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 138-143, 2014
162014
Quality assessment of wheat bread incorporating chia seeds
G Adamczyk, E Ivanišová, J Kaszuba, I Bobel, K Khvostenko, M Chmiel, ...
Foods 10 (10), 2376, 2021
142021
Использование инулинсодержащего сырья в технологии хлебобулочных и кондитерских изделий
ХЕВ Иоргачева Е.Г. Макарова О.В.
Пищевая наука и технология, 13-17, 2010
132010
Визначення технологічних властивостей борошна з безамілозної пшениці за станом вуглеводно-амілазного комплексу
РАИХЕВ Иоргачева Е.Г., Макарова О.В.
Пищевая наука и технология, 37-40, 2012
102012
Effect of flour made from waxy wheat on the structural–mechanical properties of dough for hardtacks without sugar
KK Iorgachova K., Makarova O.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 63-70, 2018
6*2018
Стабилизация качества заварних пряников из безамилозной муки в процессе хранения
СГС Хвостенко Е. В.
Проблемы формирования здорового образа жизни у молодежи: тез. докл. Всеукр …, 2013
62013
The rationale of selecting pastries to be made with waxy wheat flour
K Iorgachova, O Makarova, K Khvostenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 12-18, 2016
52016
Technological characteristics of yeast-containing cakes production using waxy wheat flour
K Iorgachova, O Makarova, K Khvostenko
Харчова наука і технологія, 37-41, 2016
52016
Заварные пряники с использованием безамилозной муки
ХЕВ Иоргачева Е.Г., Макарова О.В., Мирчевская К.Г.
Зернові продукти і комбікорми, 23-27, 2013
52013
Использование безамилозной муки в технологии сырцовых пряников
ХЕВ Иоргачева Е.Г., Макарова О.В., Ильющенко М.Н.
Наукові праці ОНАХТ 1 (42), 173-178, 2012
52012
The study of technological properties of waxy wheat flour and its influenceon refined sugar-free hardtack`s dough
KK Iorgachova Keterina, Makarova Olga
EURECA: Life sciences 5 (17), 54-62, 2018
4*2018
Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕВ Хвостенко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 12-18, 2016
42016
Использование муки из пшеницы вакси в технологии кексов на дрожжах
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, КВ Хвостенко
Харчова наука та технологія 9 (1), 2015
42015
STABILISATION OF GUMMY GINGERBREAD QUALITY DURING STORAGE.
K Iorgachova, O Makarova, K Khvostenko
Eastern-European Journal of enterprise technologies 2 (12), 2014
42014
Влияние муки пшеницы вакси на ход технологического процесса при производстве кексов на дрожжах
ХЕВ Иоргачева Е. Г., Макарова О. В.
Актуальные проблемы и перспективы развития пищевых производств, гостинично …, 2014
32014
Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м`якозерної пшениці
ХЕВ Иоргачева Е.Г., Макарова О.В., Вовченко О.М.
Зернові продукти і комбікорми, 25-30, 2012
32012
Improvement of the quality characteristics of semi-finished sponge cakes by using apple pomace powder
Z Goranova, G Nakov, T Petrova, M Momchilova, K Khvostenko
Food science and technology 16 (1), 41-49, 2022
22022
Intensification of fermentation of semi-finished products of hardtracks with lowered sugar content
K Iorgachova, O Makarova, A Fateeva, K Khvostenko
Technics, technologies and education: матеріали тез доп. Міжнар. конф …, 2017
22017
Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна
ХКВ Іоргачова К.Г., Макарова О.В., Котузаки О.М.
Наукові праці НУХТ 23 (15), С. 217-228., 2017
22017
Влияние углеводного состава на свойства полуфабрикатов для галет
ЕВ Хвостенко
22014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20