Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer LM Kolyanovska, IP Palamarchuk, YG Sukhenko, MM Mushtruk, ... Optical Fibers and Their Applications 2018 11045, 246-259, 2019 | 38 | 2019 |
Технологія молока та молочних продуктів. Навчальний посібник ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко Харків: ХДУХТ, 2018 | 33 | 2018 |
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко Х.: Світ Книг, 2021 | 14 | 2021 |
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content. NV Semko T., Polishchuk G, Breus N., Shevchenko I., Gnitsevych V., Yudina T. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies., 24-30, 2020 | 12* | 2020 |
Аналіз сучасного стану крафтового виробництва сирів в Україні з елементами НАССР. С Тетяна, О Іваніщева Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 4 (7), 92-95, 2019 | 11* | 2019 |
Технологія молока та молочних продуктів ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 11 | 2018 |
Про сезонні зміни молока, яке виробляється в колективних та індивідуальних господарствах ТВ Семко, ЗВ Бондарчук Молочное дело, 22-23, 2007 | 11 | 2007 |
Закваски і їх види у сировиробництві VV Vlasenko, TV Semkо, AM Solomon, MM Bondar Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 8 | 2016 |
Гігієна та санітарія переробних підприємств МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко Харків: Світ книг, 2022 | 7 | 2022 |
Інновації у виробництві твердих сирів ІГ Власенко, ТВ Семко, СВ Гирич : монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с., 2021 | 7 | 2021 |
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України Т Семко, О Іваніщева Продовольчі ресурси 6 (11), 155-165, 2018 | 7 | 2018 |
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України. С Тетяна, О Іваніщева Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць, 155-164, 2018 | 7* | 2018 |
Ефективність функціонування корпоративного сектору національної економіки: Монографія ІВ Ховрак, ТВ Семко Кременчук: ТОВ «Кременчуцька міська друкарня, 2013 | 7 | 2013 |
Функціональні харчові продукти з наповнювачами ВВ Власенко, ММ Бондар, ТВ Семко, АМ Соломон Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2016.-№ 3 (95).-С. 106-109., 2016 | 6 | 2016 |
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко | 6 | 2015 |
Влияние государственного долга на устойчивое функционирование национальной экономики ТВ Семко, МВ Покутня Экономика, финансы, право, 6-11, 2010 | 5 | 2010 |
Харчова алергія ТВ Семко, ОА Іваніщева Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 217, 2020 | 4 | 2020 |
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку I VLASENKO, T SEMKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 31 (3 …, 2019 | 4 | 2019 |
Крафтова технологія сирокопчених ковбас С Тетяна, В Ірина Товари і ринки, 98-107, 2019 | 4* | 2019 |
Обґрунтування продовження терміну зберігання сиру Моцарела при використанні препарату Нізин ТВ Семко, ЛМ Коляновська, ОА Іваніщева Продовольчі ресурси, 243-247, 2018 | 4 | 2018 |