Відмінити
Підписатись
Тетяна Василівна Семко
Тетяна Василівна Семко
кандидат технічних наук, Вінницький торговельно-економічний інститут
Підтверджена електронна адреса в vtei.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer
LM Kolyanovska, IP Palamarchuk, YG Sukhenko, MM Mushtruk, ...
Optical Fibers and Their Applications 2018 11045, 246-259, 2019
212019
Технологія молока та молочних продуктів. Навчальний посібник
ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко
Харків: ХДУХТ, 2018
102018
Ефективність функціонування корпоративного сектору національної економіки: Монографія
ІВ Ховрак, ТВ Семко
Кременчук: ТОВ «Кременчуцька міська друкарня, 2013
72013
Про сезонні зміни молока, яке виробляється в колективних та індивідуальних господарствах
ТВ Семко, ЗВ Бондарчук
Молочное дело, 22-23, 2007
72007
Технологія молока та молочних продуктів.
ВВ Власенко, ТВ Семко, ЛМ Шаблій, ВП Лавицький
62015
Аналіз сучасного стану крафтового виробництва сирів в Україні з елементами НАССР.
С Тетяна, О Іваніщева
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 4 (7), 92-95, 2019
5*2019
Влияние государственного долга на устойчивое функционирование национальной экономики
ТВ Семко, МВ Покутня
Економика, финансы, право, 6-11, 2010
52010
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку
I VLASENKO, T SEMKO
Commodities and markets 31 (3), 50-59, 2019
42019
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку.
С Тетяна, В Ірина
Товари і ринки, 50-60, 2019
4*2019
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України
Т Семко, О Іваніщева
Продовольчі ресурси 6 (11), 155-165, 2018
42018
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України.
С Тетяна, О Іваніщева
Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць, 155-164, 2018
4*2018
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
42015
Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру
ГЄ Поліщук, НМ Бреус, ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ...
22020
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content.
NV Semko T., Polishchuk G, Breus N., Shevchenko I., Gnitsevych V., Yudina T.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies., 24-30, 2020
2*2020
Функціональні харчові продукти з наповнювачами
ВВ Власенко, ММ Бондар, ТВ Семко, АМ Соломон
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2016.-№ 3 (95).-С. 106-109., 2019
22019
Application of ultra-high-temperature processing of raw milk to improve cheese quality.
T Semko, V Palamarchuk, V Sukhenko
Potravinarstvo 13 (1), 2019
22019
Обґрунтування продовження терміну зберігання сиру Моцарела при використанні препарату Нізин
ТВ Семко, ЛМ Коляновська, ОА Іваніщева
Продовольчі ресурси, 243-247, 2018
22018
Безпечність продукції по принципам НАССР
ТВ Семко
Логос. Мистецтво наукової думки. 2018. Вип.№ 1. С. 152-155, 2021
12021
Сучасний ландшафтний дизайн як діяльність по організації середовища
СВ Риндюк, ТВ Семко, СВ Рындюк
Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві.№ 1: 87-92., 2020
12020
Харчова алергія
ТВ Семко, ОА Іваніщева
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 217, 2020
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20