Відмінити
Підписатись
Тетяна Василівна Семко/ Tetyana Semko
Тетяна Василівна Семко/ Tetyana Semko
Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ / Vinnytsia Institute of of Trade and Economics of
Підтверджена електронна адреса в vtei.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія молока та молочних продуктів. Навчальний посібник
ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко
Харків: ХДУХТ, 2018
472018
Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer
LM Kolyanovska, IP Palamarchuk, YG Sukhenko, MM Mushtruk, ...
Optical Fibers and Their Applications 2018 11045, 246-259, 2019
392019
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР
МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко
Х.: Світ Книг, 2021
272021
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content.
NV Semko T., Polishchuk G, Breus N., Shevchenko I., Gnitsevych V., Yudina T.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies., 24-30, 2020
16*2020
Технологія молока та молочних продуктів
ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
122018
Функціональні харчові продукти з наповнювачами
ВВ Власенко, ММ Бондар, ТВ Семко, АМ Соломон
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2016.-№ 3 (95).-С. 106-109., 2016
122016
Гігієна та санітарія переробних підприємств
МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко
Харків: Світ книг, 2022
112022
Аналіз сучасного стану крафтового виробництва сирів в Україні з елементами НАССР.
С Тетяна, О Іваніщева
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 4 (7), 92-95, 2019
11*2019
Про сезонні зміни молока, яке виробляється в колективних та індивідуальних господарствах
ТВ Семко, ЗВ Бондарчук
Молочное дело, 22-23, 2007
112007
Закваски і їх види у сировиробництві
VV Vlasenko, TV Semkо, AM Solomon, MM Bondar
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
102016
Інновації у виробництві твердих сирів
ІГ Власенко, ТВ Семко, СВ Гирич
: монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с., 2021
92021
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України.
С Тетяна, О Іваніщева
Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць, 155-164, 2018
7*2018
Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами
ГЄ Поліщук, ТВ Семко
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
72015
Ефективність функціонування корпоративного сектору національної економіки: Монографія
ІВ Ховрак, ТВ Семко
Кременчук: ТОВ «Кременчуцька міська друкарня, 2013
72013
Переваги та недоліки формування корпоративного сектору в ринковій економіці України
ТВ Семко, ІВ Ховрак
Економіка. Фінанси. Право, 6-11, 2010
72010
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку
I VLASENKO, T SEMKO
" INTERNATIONAL· SCIENTIFIC-· PRACTICAL· JOURNAL· COMMODITIES· AND· MARKETS …, 2019
62019
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
Аграрна наука та харчові технології, 187-199, 2015
62015
Study of the influence of micellar casein and spelt flour on yoghurt quality indicators.
BM Semko T, Polischuk G, Breus N., Kochubey-Iitvinenko O., Osmak T.
Eureka: life sciences, 44-45, 2020
5*2020
Технологія продукції ресторанного господарства (лабораторний практикум): підручник
ВВ Власенко, ТВ Семко, ВМ Криворук, ОА Іваніщева
Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018
52018
Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
Продовольчі ресурси, 107-112, 2015
52015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20