Відмінити
Підписатись
Тетяна Василівна Семко/ Tetyana Semko
Тетяна Василівна Семко/ Tetyana Semko
Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ / Vinnytsia Institute of of Trade and Economics of
Підтверджена електронна адреса в vtei.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer
LM Kolyanovska, IP Palamarchuk, YG Sukhenko, MM Mushtruk, ...
Optical Fibers and Their Applications 2018 11045, 246-259, 2019
382019
Технологія молока та молочних продуктів. Навчальний посібник
ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко
Харків: ХДУХТ, 2018
332018
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР
МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко
Х.: Світ Книг, 2021
142021
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content.
NV Semko T., Polishchuk G, Breus N., Shevchenko I., Gnitsevych V., Yudina T.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies., 24-30, 2020
12*2020
Аналіз сучасного стану крафтового виробництва сирів в Україні з елементами НАССР.
С Тетяна, О Іваніщева
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 4 (7), 92-95, 2019
11*2019
Технологія молока та молочних продуктів
ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
112018
Про сезонні зміни молока, яке виробляється в колективних та індивідуальних господарствах
ТВ Семко, ЗВ Бондарчук
Молочное дело, 22-23, 2007
112007
Закваски і їх види у сировиробництві
VV Vlasenko, TV Semkо, AM Solomon, MM Bondar
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
82016
Гігієна та санітарія переробних підприємств
МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко
Харків: Світ книг, 2022
72022
Інновації у виробництві твердих сирів
ІГ Власенко, ТВ Семко, СВ Гирич
: монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с., 2021
72021
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України
Т Семко, О Іваніщева
Продовольчі ресурси 6 (11), 155-165, 2018
72018
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України.
С Тетяна, О Іваніщева
Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць, 155-164, 2018
7*2018
Ефективність функціонування корпоративного сектору національної економіки: Монографія
ІВ Ховрак, ТВ Семко
Кременчук: ТОВ «Кременчуцька міська друкарня, 2013
72013
Функціональні харчові продукти з наповнювачами
ВВ Власенко, ММ Бондар, ТВ Семко, АМ Соломон
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2016.-№ 3 (95).-С. 106-109., 2016
62016
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
62015
Влияние государственного долга на устойчивое функционирование национальной экономики
ТВ Семко, МВ Покутня
Экономика, финансы, право, 6-11, 2010
52010
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку
I VLASENKO, T SEMKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 31 (3 …, 2019
42019
Крафтова технологія сирокопчених ковбас
С Тетяна, В Ірина
Товари і ринки, 98-107, 2019
4*2019
Обґрунтування продовження терміну зберігання сиру Моцарела при використанні препарату Нізин
ТВ Семко, ЛМ Коляновська, ОА Іваніщева
Продовольчі ресурси, 243-247, 2018
42018
Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами
ГЄ Поліщук, ТВ Семко
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
42015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20