Технологія молока та молочних продуктів. Навчальний посібник ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко Харків: ХДУХТ, 2018 | 47 | 2018 |
Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer LM Kolyanovska, IP Palamarchuk, YG Sukhenko, MM Mushtruk, ... Optical Fibers and Their Applications 2018 11045, 246-259, 2019 | 39 | 2019 |
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко Х.: Світ Книг, 2021 | 27 | 2021 |
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content. NV Semko T., Polishchuk G, Breus N., Shevchenko I., Gnitsevych V., Yudina T. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies., 24-30, 2020 | 16* | 2020 |
Технологія молока та молочних продуктів ВВ Власенко, МП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 12 | 2018 |
Функціональні харчові продукти з наповнювачами ВВ Власенко, ММ Бондар, ТВ Семко, АМ Соломон Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2016.-№ 3 (95).-С. 106-109., 2016 | 12 | 2016 |
Гігієна та санітарія переробних підприємств МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко Харків: Світ книг, 2022 | 11 | 2022 |
Аналіз сучасного стану крафтового виробництва сирів в Україні з елементами НАССР. С Тетяна, О Іваніщева Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 4 (7), 92-95, 2019 | 11* | 2019 |
Про сезонні зміни молока, яке виробляється в колективних та індивідуальних господарствах ТВ Семко, ЗВ Бондарчук Молочное дело, 22-23, 2007 | 11 | 2007 |
Закваски і їх види у сировиробництві VV Vlasenko, TV Semkо, AM Solomon, MM Bondar Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 10 | 2016 |
Інновації у виробництві твердих сирів ІГ Власенко, ТВ Семко, СВ Гирич : монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с., 2021 | 9 | 2021 |
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження систем HACCP у м’ясній промисловості України. С Тетяна, О Іваніщева Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць, 155-164, 2018 | 7* | 2018 |
Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами ГЄ Поліщук, ТВ Семко Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 7 | 2015 |
Ефективність функціонування корпоративного сектору національної економіки: Монографія ІВ Ховрак, ТВ Семко Кременчук: ТОВ «Кременчуцька міська друкарня, 2013 | 7 | 2013 |
Переваги та недоліки формування корпоративного сектору в ринковій економіці України ТВ Семко, ІВ Ховрак Економіка. Фінанси. Право, 6-11, 2010 | 7 | 2010 |
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку I VLASENKO, T SEMKO " INTERNATIONAL· SCIENTIFIC-· PRACTICAL· JOURNAL· COMMODITIES· AND· MARKETS …, 2019 | 6 | 2019 |
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко Аграрна наука та харчові технології, 187-199, 2015 | 6 | 2015 |
Study of the influence of micellar casein and spelt flour on yoghurt quality indicators. BM Semko T, Polischuk G, Breus N., Kochubey-Iitvinenko O., Osmak T. Eureka: life sciences, 44-45, 2020 | 5* | 2020 |
Технологія продукції ресторанного господарства (лабораторний практикум): підручник ВВ Власенко, ТВ Семко, ВМ Криворук, ОА Іваніщева Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018 | 5 | 2018 |
Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко Продовольчі ресурси, 107-112, 2015 | 5 | 2015 |