Разработка функционального продукта со сбалансированным составом полиненасыщенных жирных кислот АП Белинская, ЛВ Кричковская, ТИ Зекунова Вісник Національного технічного університету «Харківського політехнічного …, 2009 | 5 | 2009 |
Разработка функционального продукта питания со сбалансированным составом полиненасыщенных жирных кислот АП Белинская, ЛВ Кричковская, ТИ Зекунова НТУ" ХПИ", 2009 | 3 | 2009 |
Розробка технологічних режимів рафінації олійних розчинів β-каротину АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 157-160, 2010 | 2 | 2010 |
Сумішева олія як джерело сквалену АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2010 | | 2010 |
Корекція перекисного окислення ліпідів у тварин препаратами на основі гідратованих фулеренів ЛС Мироненко, ЛВ Крічковська, ТІ Зекунова, СА Копил Ветеринарна медицина, 289, 2010 | | 2010 |
Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротином ОО Варанкіна, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (48)), 35-38, 2010 | | 2010 |
Розробка майонезу, збалансованого за складом поліненасичених жирних кислот АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, НІ Черевична, ТІ Зекунова Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2010 | | 2010 |
Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротином ОО Варанкіна, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (48)), 35-38, 2010 | | 2010 |
ВИБІР ОЛІЙНО ОСНОВИ З МЕТОЮ СТАБІЛІЗАЦІ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ВІД ОКИСНОГО ПСУВАННЯ АП БªЛІНСЬКА, ЛВ КРИЧКОВСЬКА, ТІ ЗЕКУНОВА, ІГ РАДЗІªВСЬКА | | |