Підписатись
Татьяна Зекунова
Татьяна Зекунова
НТУ "ХПИ", кафедра органического синтеза и нанотехнологий
Підтверджена електронна адреса в kpi.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Разработка функционального продукта со сбалансированным составом полиненасыщенных жирных кислот
АП Белинская, ЛВ Кричковская, ТИ Зекунова
Вісник Національного технічного університету «Харківського політехнічного …, 2009
52009
Разработка функционального продукта питания со сбалансированным составом полиненасыщенных жирных кислот
АП Белинская, ЛВ Кричковская, ТИ Зекунова
НТУ" ХПИ", 2009
32009
Розробка технологічних режимів рафінації олійних розчинів β-каротину
АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 157-160, 2010
22010
Сумішева олія як джерело сквалену
АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2010
2010
Корекція перекисного окислення ліпідів у тварин препаратами на основі гідратованих фулеренів
ЛС Мироненко, ЛВ Крічковська, ТІ Зекунова, СА Копил
Ветеринарна медицина, 289, 2010
2010
Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротином
ОО Варанкіна, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (48)), 35-38, 2010
2010
Розробка майонезу, збалансованого за складом поліненасичених жирних кислот
АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, НІ Черевична, ТІ Зекунова
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2010
2010
Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротином
ОО Варанкіна, ЛВ Кричковська, ТІ Зекунова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (48)), 35-38, 2010
2010
ВИБІР ОЛІЙНО ОСНОВИ З МЕТОЮ СТАБІЛІЗАЦІ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ВІД ОКИСНОГО ПСУВАННЯ
АП БªЛІНСЬКА, ЛВ КРИЧКОВСЬКА, ТІ ЗЕКУНОВА, ІГ РАДЗІªВСЬКА
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–9