Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗ І Назарко Інноваційні технології в процесі підготовки фахівців. Матеріали Міжнародної …, 2016 | 12 | 2016 |
Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення ІС Назарко Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2016 | 8* | 2016 |
Вплив йоду на показники ліпідного обміну у крові самок білих щурів різного віку з ожирінням НГ Копчак, ОС Покотило, ІС Назарко, ГА Білецька, МІ Коваль | 4 | 2018 |
Етичне виховання учнів основної школи в процесі вивчення живої природи ІС Назарко ІС Назарко. Тернопіль, 2008 | 4 | 2008 |
Formation of natural scientific competence in future teachers of physical education H BILETSKA, H KRASYLNYKOVA, N MIRONOVA, I NAZARKO Journal of Physical Education and Sport, 1143-1149, 2018 | 3 | 2018 |
Вивчення хімії на базі дистанційних технологій як засіб оптимізації навчання студентів технічних спеціальностей ІС Назарко Вісник Національної академії Державної прикордонної служби України, 2012 | 2 | 2012 |
Гуманізація біологічної освіти: біоетичні аспекти Г Жирська, І Назарко Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2007 | 2 | 2007 |
Використання добавок у сучасних молочних продуктах ІС Назарко, ІА Салук, ГА Білецька Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІ …, 2023 | 1 | 2023 |
Безпечність використання харчових барвників І Назарко Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського …, 2013 | 1 | 2013 |
Формування етичного ставлення до живого: результати експериментального дослідження І Назарко Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2008 | 1 | 2008 |
Роль освітнього середовища у формуванні етичного ставлення школярів до живих істот ІС Назарко Збірник наукових праць «Педагогічні науки», 162-166, 2006 | 1 | 2006 |
Становлення біоетики як напрямку етичної думки ІС Назарко | 1 | 2006 |
Розроблення кисломолочного напою з алое вера ЛА Сторож, ІС Назарко Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки …, 2024 | | 2024 |
ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК ГЯ Жирська, ІС Назарко ТНПУ ім. Володимира Гнатюка, 2024, 2024 | | 2024 |
Склад і технологія виробництва гідрогелевих медичних пов’язок з бентонітовою глиною Г Білецька, Н СТАДНИЦЬКА, І НАЗАРКО Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences 327 (5 (2 …, 2023 | | 2023 |
Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів П Фігуш, ІС Назарко Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023 | | 2023 |
Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів ІС Назарко, І Салук, Г Білецька Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023 | | 2023 |
Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів ІС Назарко, ПА Фігуш Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІ …, 2023 | | 2023 |
Розроблення йогурту з алое вера та медом ЛА Сторож, ІС Назарко, ГВ Фігуш Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІ …, 2023 | | 2023 |
Характеристика фізіологічних властивостей протеолітичноактивних лактококів ВГ Юкало, ІС Назарко, АВ Величко Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІ …, 2023 | | 2023 |