Удосконалення первинного професійного відбору операторів теплових електричних станцій на основі психофізіологічних критеріїв СМ Артюх Українська інженерно-педагогічна академія, 2006 | 3 | 2006 |
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТОЧНОСТІ ОБРОБКИ КООРДИНОВАНИХ ОТВОРІВ В СИСТЕМАХ БЕЗ НАПРЯМКУ РІЖУЧОГО ІНСТРУМЕНТУ ВМ Бурдейна, СМ Артюх | 1 | 2020 |
Основні особливості оптимізації показників якості розмірів координованих отворів при різних видах обробки ВМ Бурдейна, СМ Артюх Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2018 | 1 | 2018 |
ПРОБЛЕМИ НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ОЦІНЮВАННЯ БЕЗПЕКИ ПРОМИСЛОВИХ ОБ'ЄКТІВ СМ Артюх, ДВ Завгородній, СС Негодов Українська інженерно-педагогічна академія, 2023 | | 2023 |
ПИТАННЯ РОЗРОБКИ НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИ ПРОГНОЗУВАННІ ЗАГРОЗИ ВИНИКНЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИИНИКІВ ВИРОБНИЦТВА СМ Артюх, ДМ Курбиль ЯКІСТЬ, СТАНДАРТІЗАЦІЯ ТА МЕТРОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ (ІІ_МНПК «ЯСМЗ») QUALITY …, 2023 | | 2023 |
МІСЦЕ ПОВЕДІНКОВОГО АУДИТУ БЕЗПЕКИ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ СМ Артюх Українська інженерно-педагогічна академія, 2022 | | 2022 |
Оцінювання точності координованих отворів малого діаметру, виготовлених з направленням різального інструменту В Бурдейна, Г Грінченко, С Артюх, А Тріщ Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2021 | | 2021 |
ВПРОВАДЖЕННЯ СТАНДАРТУ ДСТУ ISO 45001: 2019 У ДІЮЧУ СУОП ОРГАНІЗАЦІЇ СМ Артюх | | 2021 |
ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНІ ОБЄКТИ ЯК ДЖЕРЕЛО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ СМ Артюх | | 2020 |
ВИБІР ОПТИМАЛЬНИХ МОДЕЛЕЙ ДЛЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРИДАТНОСТІ ОПЕРАТОРІВ СМ Артюх | | 2020 |
Оцінювання якості процесів при виготовленні виробів медичного призначення R Trishch, A Denysenko, S Artiukh, Y Lys Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2019 | | 2019 |
ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ СМ Артюх | | 2018 |
НЕОБХІДНІСТЬ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ВИРОБНИЦТВІ СМ Артюх | | 2015 |
Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції РМ Тріщ, СМ Артюх, ГС Кіпоренко, ЮС Лис, ДІ Шматков, ОА Дідусенко | | 2015 |
Improving the quality of the production process of chocolate in the forms аutomatic line ДІ Шматков, СМ Артюх, ГС Кіпоренко, РЗ Балафендієва Машинобудування: Збірник наукових праць, 174+ 0178-174+ 0178, 2015 | | 2015 |
Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктів ДІ Шматков, СМ Артюх, ГС Кіпоренко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | | 2015 |
Підвищення якості процесу виробництва шоколаду в формах на автоматичній лінії ДІ Шматков, СМ Артюх, ГС Кіпоренко, РЗ Балафендієва Машинобудування, 174-178, 2015 | | 2015 |
Удосконалення механізму розробки інструкцій з охорони праці в умовах вищого навчального закладу СМ Артюх, АО Вербицький Якість технологій та освіти, 78-81, 2013 | | 2013 |
ВПЛИВ ЛЮДСЬКОГО ЧИННИКА НА ВІДМОВИ У ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМАХ СМ Артюх, ІЄ Постельняк | | 2012 |
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ЕНЕРГОПІДПРИЄМСТВ СМ Артюх, ОА Баланович Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно …, 0 | | |