Гніцевич Вікторія
Гніцевич Вікторія
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Актуальні проблеми виробництва солодких страв з пінною структурою
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв. Тематичний збірник наукових …, 2003
82003
Обґрунтування можливості використання ферментних препаратів у технологіях рослинних напівфабрикатів з підвищеним вмістом пектинових речовин
ВА Гніцевич
Вісник ДонНУЕТ. Серія: Технічні науки, 58, 2014
5*2014
Технологія молочно-рослинного напівфабрикату для солодких страв та його властивості
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2010.–Вип 25, 64-69, 0
5
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2011.–Вип 26, 181-186, 0
5
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко
Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016
42016
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини
ВА Гніцевич, РП Никифоров, НА Федотова, НВ Кравченко
Донецьк: Донбасс, 2014
42014
Використання традицій біофортифікації для регулювання хімічного складу томатних овочів
ГВ Дейниченко, ОП Юдічева
Харчова наука і технологія, 42-45, 2012
42012
Дослідження показників якості напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2011.–Вип 28, 207-212, 0
4
Survey of characteristics of dairy-protein concentrates in the low-temperature storage process
IN V. Gnitsevych, Т. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 16-22, 2018
3*2018
АНАЛІЗ І ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ВУГЛЕВОДНОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ
В Гніцевич, Т Юдіна
науково-практична конференція, 8, 2016
3*2016
Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу
ВА Гніцевич, ОО Васильєва
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
32015
Определение свойств самбуков на основе белково-растительного полуфабриката из молочной сыворотки
ВА Гницевич, НА Федотова
Хранителна наука, техника и технологии, 97-102, 2010
32010
Оптимізація концентрації добавки топінамбура і кратності подрібнення модельних фаршевих систем
МІ Погожих, ВА Гніцевич, АВ Слащева
32005
Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза
ВА Гніцевич, ЮМ Гончар
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 202-208, 2018
2*2018
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
IN V. Gnitsevych, Т. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov
EUREKA: Life Sciences, 11-18, 2018
2*2018
Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату
РП Никифоров, ВА Гніцевич
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 15-19, 2015
22015
Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію
ВА Гніцевич, СК Ільдірова, НА Федотова, ЮВ Османова
Обладнання та технології харчових виробництв, 196-203, 2014
22014
Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы. Учебное пособие
АФ Коршунова, СК Ильдирова, ВА Гницевич, СЭ Стиборовский
Донецк: ДонНУЭТ, 2007
22007
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців
НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 169-185, 2017
12017
Реологічні властивості молочно-білкових концентратів
ВА Гніцевич, ЛГ Дейниченко, АБ Горальчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 182-190, 2017
12017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20