Подписаться
Гніцевич Вікторія
Гніцевич Вікторія
Другие именаВ.А. Гніцевич, V.Gnitsevych, Victoriya Gnitsevych
Державний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knute.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко
Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016
132016
Обґрунтування можливості використання ферментних препаратів у технологіях рослинних напівфабрикатів з підвищеним вмістом пектинових речовин
ВА Гніцевич, АВ Слащева, МВ Іващенко
Вісник ДонНУЕТ. Серія: Технічні науки, 58, 2014
12*2014
Технологія молочно-рослинного напівфабрикату для солодких страв та його властивості
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2010.–Вип 25, 64-69, 0
12
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини
ВА Гніцевич, РП Никифоров, НА Федотова, НВ Кравченко
Донецьк: Донбасс, 2014
112014
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза
В Гніцевич, Т Юдіна, Ю Гончар
Товари і ринки, 105–114-105–114, 2018
102018
Актуальні проблеми виробництва солодких страв з пінною структурою
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв. Тематичний збірник наукових …, 2003
92003
Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза
ВА Гніцевич, ЮМ Гончар
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 202-208, 2018
7*2018
Survey of characteristics of dairy-protein concentrates in the low-temperature storage process
IN V. Gnitsevych, Т. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 16-22, 2018
7*2018
Реологічні властивості молочно-білкових концентратів
ВА Гніцевич, ЛГ Дейниченко, АБ Горальчук
62017
Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні: монографія
ОО Шубін, ГФ Коршунова, ЛВ Дуленко, ВА Гніцевич
Донецьк: ДонДУЕТ 192, 78, 2004
62004
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2011.–Вип 26, 181-186, 0
6
АНАЛІЗ І ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ВУГЛЕВОДНОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ
В Гніцевич, Т Юдіна
науково-практична конференція, 8, 2016
5*2016
Определение свойств самбуков на основе белково-растительного полуфабриката из молочной сыворотки
ВА Гницевич, НА Федотова
Сборник научных трудов SWorld 10 (4), 56-61, 2012
52012
Нова технологія виробництва плодовоовочевого пюре з використанням топінамбура–Х
ВА Гницевич, ОО Васильева
Харків: ХДУХТ, 47-50, 2009
52009
Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы. Учебное пособие
АФ Коршунова, СК Ильдирова, ВА Гницевич, СЭ Стиборовский, ...
Донецк: ДонНУЭТ, 2007
42007
Оптимізація концентрації добавки топінамбура і кратності подрібнення модельних фаршевих систем
МІ Погожих, ВА Гніцевич, АВ Слащева
42005
Дослідження показників якості напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2011.–Вип 28, 207-212, 0
4
Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing.
T 4. Yudina, V Gnitsevych, I Nazarenko
Ukrainian Food Journal, 89-98, 2019
32019
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
IN V. Gnitsevych, Т. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov
EUREKA: Life Sciences, 11-18, 2018
3*2018
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців
НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ...
32017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20