Гніцевич Вікторія
Гніцевич Вікторія
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Актуальні проблеми виробництва солодких страв з пінною структурою
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв. Тематичний збірник наукових …, 2003
72003
Обґрунтування можливості використання ферментних препаратів у технологіях рослинних напівфабрикатів з підвищеним вмістом пектинових речовин
ВА Гніцевич
Вісник ДонНУЕТ. Серія: Технічні науки, 58, 2014
5*2014
Технологія молочно-рослинного напівфабрикату для солодких страв та його властивості
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2010.–Вип 25, 64-69, 0
5
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2011.–Вип 26, 181-186, 0
5
Використання традицій біофортифікації для регулювання хімічного складу томатних овочів
ГВ Дейниченко, ОП Юдічева
Харчова наука і технологія, 42-45, 2012
42012
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко
Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016
32016
Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу
ВА Гніцевич, ОО Васильєва
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
32015
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини
ВА Гніцевич, РП Никифоров, НА Федотова, НВ Кравченко
Донецьк: Донбасс, 2014
32014
Определение свойств самбуков на основе белково-растительного полуфабриката из молочной сыворотки
ВА Гницевич, НА Федотова
Хранителна наука, техника и технологии, 97-102, 2010
32010
Оптимізація концентрації добавки топінамбура і кратності подрібнення модельних фаршевих систем
МІ Погожих, ВА Гніцевич, АВ Слащева
32005
Дослідження показників якості напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
ВА Гніцевич
Обладнання та технології харчових виробництв.–2011.–Вип 28, 207-212, 0
3
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
IN V. Gnitsevych, Т. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov
EUREKA: Life Sciences, 11-18, 2018
2*2018
Survey of characteristics of dairy-protein concentrates in the low-temperature storage process
IN V. Gnitsevych, Т. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 16-22, 2018
2*2018
АНАЛІЗ І ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ВУГЛЕВОДНОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ
В Гніцевич, Т Юдіна
науково-практична конференція, 8, 2016
2*2016
Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату
РП Никифоров, ВА Гніцевич
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 15-19, 2015
22015
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців
НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 169-185, 2017
12017
Обґрунтування термінів зберігання напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки
ВА Гніцевич, НВ Кравченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
12015
Структурно-механічні характермстики м'ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
ВА Гніцевич, ІБ Левіт, НС Чехова
Харків: ХДУХТ, 2012
12012
Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироватки
ВА Гніцевич, ЮМ Гончар, РП Романенко
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Інноваційна модель отримання молочно-білкових концентратів на основі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулягтів
КСЛ Гніцевич В.А., Дейниченко Л.Г., Перекрест В.В.
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету / ТДАТУ …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20