Follow
Янчик Мария, Ianchyk Mariia, Янчик Марія, Yanchyk Mariia
Янчик Мария, Ianchyk Mariia, Янчик Марія, Yanchyk Mariia
Национальный университет пищевых технологий, кафедра экспертизы пищевых продуктов
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry
M Ianchyk, O Niemirich, A Gavrysh
102016
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry
OY M Ianchyk, O Niemirich, A Gavrysh
Пищевая наука и технология 10 (4), 31-36, 2016
10*2016
Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви
МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
92016
Теоретичні аспекти збагачення помадних мас нетрадиційною рослинною сировиною
МВ Янчик, ОВ Нєміріч
72015
Definition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powders from banana and carrot
M Ianchyk, O Niemirich
Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 76-84, 2016
62016
TECHNOLOGY OF CONFECTIONERY SEMIFINISHED WITH BANANAS AND CARROTS
OVN MV Ianchyk, OV Dranenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
42016
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars
SP Bokovets, FV Pertsevoi, NV Murlykina, IM Smetanska, AS Borankulova, ...
Journal of Chemistry and Technologies 31 (1), 92-103, 2023
32023
Using of plant raw materials in the production of prophylactic yogurts
O Melnyk, V Kiiko, K Zolotoverkh, M Ianchyk
32020
Технология производства кондитерских полуфабрикатов с порошками из банана и моркови
МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
32016
Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate
F Pertsevyi, V Ladyka, I Smetanska, D Bienias, M Ianchyk, N Grynchenko, ...
Dissa+, 2022
22022
Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму
МВ Янчик, ВВ Кійко, МВ Мазур
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 136-142, 2021
22021
Effect of banana powder and butter on the formation of the crystalline phase of sugar fondant
M Ianchyk, O Niemirich, O Vasheka, O Petrusha, P Nikolay
22018
Ryazhanka with pumpkin puree and flax seeds
O Kuzmin, O Khareba, O Gavrylenko, M Ianchyk, N Melnyk
Ukrainian Food Journal 12 (1), 65-79, 2023
12023
Обоснование технологического процесса работы агрегата для основной безотвальной обработки почвы на склонах
НД Лепешкин, ВВ Мижурин, АИ Филиппов
Гродно: ГГАУ, 2022
12022
Uzasadnienie receptury mleka pasteryzowanego wzbogaconego mlekiem kokosowym
V Kiiko, M Ianchyk
12020
Дослідження впливу пакування на якість кисломолочного сиру впродовж зберігання
МВ Янчик, АІ Маринін, МВ Мазур
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 60-69, 2019
12019
Research on microstructure and redistribution of the moisture connection forms in the model systems of confectionery semi-finished product with banana powder
M Ianchyk, O Niemirich, O Vasheka, O Yanchyk
Food and Environment Safety Journal 16 (3), 2017
12017
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF CHROMIUM CITRATE AND ITS EFFECT ON THE GROWTH OF LENTINULA EDODES
L Arsenieva, O Gavrylenko, L Oleksenko, O Velikanov, O Khomitska, ...
2023
Antimicrobial activity of chromium citrate and its effect on the growth of Lentinula edodes.
O Gavrylenko, L Arsenieva, O Velikanov, L Oleksenko, O Khomitska, ...
Food Science & Technology (2073-8684) 16 (4), 2022
2022
Scientific and practical aspects of pectin and pectin products
I Krapivnytska, V Ladyka, M Ianchyk, S Omelchenko, O Melnyk, ...
Kharkiv: Dissa+, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20