Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry M Ianchyk, O Niemirich, A Gavrysh | 11 | 2016 |
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry OY M Ianchyk, O Niemirich, A Gavrysh Пищевая наука и технология 10 (4), 31-36, 2016 | 11* | 2016 |
Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 9 | 2016 |
Теоретичні аспекти збагачення помадних мас нетрадиційною рослинною сировиною МВ Янчик, ОВ Нєміріч | 7 | 2015 |
Definition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powders from banana and carrot M Ianchyk, O Niemirich Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 76-84, 2016 | 6 | 2016 |
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars SP Bokovets, FV Pertsevoi, NV Murlykina, IM Smetanska, AS Borankulova, ... Journal of Chemistry and Technologies 31 (1), 92-103, 2023 | 4 | 2023 |
TECHNOLOGY OF CONFECTIONERY SEMIFINISHED WITH BANANAS AND CARROTS OVN MV Ianchyk, OV Dranenko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016 | 4 | 2016 |
Using of plant raw materials in the production of prophylactic yogurts O Melnyk, V Kiiko, K Zolotoverkh, M Ianchyk | 3 | 2020 |
Технология производства кондитерских полуфабрикатов с порошками из банана и моркови МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 3 | 2016 |
Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate F Pertsevyi, V Ladyka, I Smetanska, D Bienias, M Ianchyk, N Grynchenko, ... Dissa+, 2022 | 2 | 2022 |
Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму МВ Янчик, ВВ Кійко, МВ Мазур Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 136-142, 2021 | 2 | 2021 |
Ryazhanka with pumpkin puree and flax seeds VK Kuzmin, O Khareba, O Gavrylenko, M Ianchyk, N Melnyk Ukrainian Food Journal 12 (1), 65-79, 2023 | 1 | 2023 |
Antimicrobial activity of chromium citrate and its effect on the growth of Lentinula edodes. O Gavrylenko, L Arsenieva, O Velikanov, L Oleksenko, O Khomitska, ... Food Science & Technology (2073-8684) 16 (4), 2022 | 1 | 2022 |
Обоснование технологического процесса работы агрегата для основной безотвальной обработки почвы на склонах НД Лепешкин, ВВ Мижурин, АИ Филиппов Гродно: ГГАУ, 2022 | 1 | 2022 |
Uzasadnienie receptury mleka pasteryzowanego wzbogaconego mlekiem kokosowym V Kiiko, M Ianchyk | 1 | 2020 |
Дослідження впливу пакування на якість кисломолочного сиру впродовж зберігання МВ Янчик, АІ Маринін, МВ Мазур Стандартизація. Сертифікація. Якість, 60-69, 2019 | 1 | 2019 |
Research on microstructure and redistribution of the moisture connection forms in the model systems of confectionery semi-finished product with banana powder M Ianchyk, O Niemirich, O Vasheka, O Yanchyk Food and Environment Safety Journal 16 (3), 2017 | 1 | 2017 |
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF CHROMIUM CITRATE AND ITS EFFECT ON THE GROWTH OF LENTINULA EDODES L Arsenieva, O Gavrylenko, L Oleksenko, O Velikanov, O Khomitska, ... | | 2023 |
Scientific and practical aspects of pectin and pectin products I Krapivnytska, V Ladyka, M Ianchyk, S Omelchenko, O Melnyk, ... Kharkiv: Dissa+, 2022 | | 2022 |
ХАЛЯЛЬНІ ТА КОШЕРНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ: ВИРОБНИЦТВО І СЕРТИФІКАЦІЯ0 В КІЙКО, М ЯНЧИК, А БОЖКО Національний університет харчових технологій, 2022 | | 2022 |