Підписатись
Янчик Мария, Ianchyk Mariia, Янчик Марія, Yanchyk Mariia
Янчик Мария, Ianchyk Mariia, Янчик Марія, Yanchyk Mariia
Национальный университет пищевых технологий, кафедра экспертизы пищевых продуктов
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry
M Ianchyk, O Niemirich, A Gavrysh
112016
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry
OY M Ianchyk, O Niemirich, A Gavrysh
Пищевая наука и технология 10 (4), 31-36, 2016
11*2016
Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви
МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
92016
Теоретичні аспекти збагачення помадних мас нетрадиційною рослинною сировиною
МВ Янчик, ОВ Нєміріч
72015
Definition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powders from banana and carrot
M Ianchyk, O Niemirich
Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 76-84, 2016
62016
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars
SP Bokovets, FV Pertsevoi, NV Murlykina, IM Smetanska, AS Borankulova, ...
Journal of Chemistry and Technologies 31 (1), 92-103, 2023
42023
TECHNOLOGY OF CONFECTIONERY SEMIFINISHED WITH BANANAS AND CARROTS
OVN MV Ianchyk, OV Dranenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
42016
Using of plant raw materials in the production of prophylactic yogurts
O Melnyk, V Kiiko, K Zolotoverkh, M Ianchyk
32020
Технология производства кондитерских полуфабрикатов с порошками из банана и моркови
МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
32016
Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate
F Pertsevyi, V Ladyka, I Smetanska, D Bienias, M Ianchyk, N Grynchenko, ...
Dissa+, 2022
22022
Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму
МВ Янчик, ВВ Кійко, МВ Мазур
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 136-142, 2021
22021
Ryazhanka with pumpkin puree and flax seeds
VK Kuzmin, O Khareba, O Gavrylenko, M Ianchyk, N Melnyk
Ukrainian Food Journal 12 (1), 65-79, 2023
12023
Antimicrobial activity of chromium citrate and its effect on the growth of Lentinula edodes.
O Gavrylenko, L Arsenieva, O Velikanov, L Oleksenko, O Khomitska, ...
Food Science & Technology (2073-8684) 16 (4), 2022
12022
Обоснование технологического процесса работы агрегата для основной безотвальной обработки почвы на склонах
НД Лепешкин, ВВ Мижурин, АИ Филиппов
Гродно: ГГАУ, 2022
12022
Uzasadnienie receptury mleka pasteryzowanego wzbogaconego mlekiem kokosowym
V Kiiko, M Ianchyk
12020
Дослідження впливу пакування на якість кисломолочного сиру впродовж зберігання
МВ Янчик, АІ Маринін, МВ Мазур
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 60-69, 2019
12019
Research on microstructure and redistribution of the moisture connection forms in the model systems of confectionery semi-finished product with banana powder
M Ianchyk, O Niemirich, O Vasheka, O Yanchyk
Food and Environment Safety Journal 16 (3), 2017
12017
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF CHROMIUM CITRATE AND ITS EFFECT ON THE GROWTH OF LENTINULA EDODES
L Arsenieva, O Gavrylenko, L Oleksenko, O Velikanov, O Khomitska, ...
2023
Scientific and practical aspects of pectin and pectin products
I Krapivnytska, V Ladyka, M Ianchyk, S Omelchenko, O Melnyk, ...
Kharkiv: Dissa+, 2022
2022
ХАЛЯЛЬНІ ТА КОШЕРНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ: ВИРОБНИЦТВО І СЕРТИФІКАЦІЯ0
В КІЙКО, М ЯНЧИК, А БОЖКО
Національний університет харчових технологій, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20