Follow
Ігор Мирославович Страшинський/Igor Strashynskiy
Ігор Мирославович Страшинський/Igor Strashynskiy
доцент кафедри Технології м'яса і м'ясних продуктів, Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Polufabrikatyi iz myasa indeyki s ispolzovaniem teksturoformiruyuschih napolniteley
S Ivanov, V Pasichniy, I Strashinskiy, A Marinin, O Fursik, V Krepak
Himiya i tehnologiya pischi 2 (48), 25-33, 2014
27*2014
Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems
I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov
262016
Investigation of the emulsions based on functional food compositions containing protein
ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ОП Фурсік
Technology audit and production reserves 3 (3), 51-55, 2015
25*2015
The study of properties of minces in boiled sausage with functional food composition use
I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov
122016
Reolohichni vlastyvosti hidratovanykh bilokvmisnykh funktsionalnykh kharchovykh kompozytsii
IM Strashynskyi, VM Pasichnyi, OP Fursik
Novi rishennia v suchasnykh tekhnolohiiakh 62 (1171), 166-170, 2015
10*2015
Вплив нанокомпозиту на функціональні показники білкових препаратів рослинного походження
СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ОП Фурсік
10*2014
Влияние фосфатов на функционально-технологические свойства мясного сырья
ГИ Гончаров, ИМ Страшинский
102005
Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів
СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, АІ Маринін, ОП Фурсік, ...
92014
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, YA Shubina, OB Kyselov, ...
82021
Харчові волокна як функціональний інгредієнт у м’ясних напівфабрикатах
ВВ Гречко, ІМ Страшинський, ВМ Пасічний
Технічні науки та технології, 154-164, 2019
72019
Quality assessment of proteins in cooked sausages with food compositions
O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, O Kochubei-Lytvynenko
72018
Клітковина псілліуму та насіння чіа–функціональні інгредієнти м'ясних напівфабрикатів
ВВ Гречко, ІМ Страшинський, ВМ Пасічний
Prospects for the development of modern science and practice: Abstracts of …, 2020
62020
DoslIdzhennya emulsIy na osnovI bIlokvmIsnih funktsIonalnih harchovih kompozitsIy
VM PasIchniy, IM Strashinskiy, OP FursIk
Tehnologicheskiy audit i rezervyi proizvodstva 3 (3), 51-55, 2015
52015
Biological efficiently of cooked sausages protein
O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, R Svyatnenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
42019
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів
ВВ Гречко, ІМ Страшинський, ВМ Пасічний
42019
Using of horsemeat as an additional source of raw materials for expanding the range of meat products
I Strashynskyi, O Fursik
32020
Якість свинини, що переробляє ТОВ" Тернопільський м’ясокомбінат"
ІМ Страшинський, ОП Фурсік, РО Ришканич, ОВ Ромазан
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
32019
Кваліметрична оцінка органолептичних показників варених ковбас
ОП Фурсік, ІМ Страшинський
32017
Влияние содержащей белок пищевой композиции на качество вареных колбасных изделий
ИМ Страшинский, ВН Пасечный, ОП Фурсик
32016
Стабілізація показників фаршів варених ковбас з використанням білоквмісної композиції
ІМ Страшинський, ВМ Пасічний, ОП Фурсік
32016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20