Polufabrikatyi iz myasa indeyki s ispolzovaniem teksturoformiruyuschih napolniteley S Ivanov, V Pasichniy, I Strashinskiy, A Marinin, O Fursik, V Krepak Himiya i tehnologiya pischi 2 (48), 25-33, 2014 | 27* | 2014 |
Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov | 26 | 2016 |
Investigation of the emulsions based on functional food compositions containing protein ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ОП Фурсік Technology audit and production reserves 3 (3), 51-55, 2015 | 25* | 2015 |
The study of properties of minces in boiled sausage with functional food composition use I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov | 12 | 2016 |
Reolohichni vlastyvosti hidratovanykh bilokvmisnykh funktsionalnykh kharchovykh kompozytsii IM Strashynskyi, VM Pasichnyi, OP Fursik Novi rishennia v suchasnykh tekhnolohiiakh 62 (1171), 166-170, 2015 | 10* | 2015 |
Вплив нанокомпозиту на функціональні показники білкових препаратів рослинного походження СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ОП Фурсік | 10* | 2014 |
Влияние фосфатов на функционально-технологические свойства мясного сырья ГИ Гончаров, ИМ Страшинский | 10 | 2005 |
Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, АІ Маринін, ОП Фурсік, ... | 9 | 2014 |
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, YA Shubina, OB Kyselov, ... | 8 | 2021 |
Харчові волокна як функціональний інгредієнт у м’ясних напівфабрикатах ВВ Гречко, ІМ Страшинський, ВМ Пасічний Технічні науки та технології, 154-164, 2019 | 7 | 2019 |
Quality assessment of proteins in cooked sausages with food compositions O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, O Kochubei-Lytvynenko | 7 | 2018 |
Клітковина псілліуму та насіння чіа–функціональні інгредієнти м'ясних напівфабрикатів ВВ Гречко, ІМ Страшинський, ВМ Пасічний Prospects for the development of modern science and practice: Abstracts of …, 2020 | 6 | 2020 |
DoslIdzhennya emulsIy na osnovI bIlokvmIsnih funktsIonalnih harchovih kompozitsIy VM PasIchniy, IM Strashinskiy, OP FursIk Tehnologicheskiy audit i rezervyi proizvodstva 3 (3), 51-55, 2015 | 5 | 2015 |
Biological efficiently of cooked sausages protein O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, R Svyatnenko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 4 | 2019 |
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів ВВ Гречко, ІМ Страшинський, ВМ Пасічний | 4 | 2019 |
Using of horsemeat as an additional source of raw materials for expanding the range of meat products I Strashynskyi, O Fursik | 3 | 2020 |
Якість свинини, що переробляє ТОВ" Тернопільський м’ясокомбінат" ІМ Страшинський, ОП Фурсік, РО Ришканич, ОВ Ромазан Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 3 | 2019 |
Кваліметрична оцінка органолептичних показників варених ковбас ОП Фурсік, ІМ Страшинський | 3 | 2017 |
Влияние содержащей белок пищевой композиции на качество вареных колбасных изделий ИМ Страшинский, ВН Пасечный, ОП Фурсик | 3 | 2016 |
Стабілізація показників фаршів варених ковбас з використанням білоквмісної композиції ІМ Страшинський, ВМ Пасічний, ОП Фурсік | 3 | 2016 |