Подписаться
Анна Станиславовна Иванова
Анна Станиславовна Иванова
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Харчова наука і технологія 1 (1), 73-77, 2010
172010
Повышение качества хлеба на зерновой основе
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Зернові продукти і комбікорми, 38-44, 2015
102015
Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Харчова наука і технологія, 18, 2012
102012
Пищевая ценность хлебных изделий на основе зерновых смесей
М О В, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
52014
Використання непродовольчого зерна пшениці в технології зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, МО Василівна, ІГ Станіславівна
Збірник наукових праць 1 (36), 198-203, 2009
52009
Технология хлеба на основе целого зерна пшеницы
ГФ Пшенишнюк, МО Васильевна, АС Иванова
Харчова наука і технологія, 75-79, 2009
52009
Вплив рецептурних інгредієнтів на показники якості зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, МО Василівна, ІГ Станіславівна
Зернові продукти та комбікорма 1 (2), 67-70, 2013
42013
Влияние влаготепловой обработки пшеницы на показатели качества зернового хлеба
ГФ Пшенишнюк, МО Васильевна, ИА Станиславовна
Харчова наука і технологія. - 2011 №1. – С.59-63. 1 (1), 59-63, 2011
3*2011
Вплив вологотеплової обробки зерна на хід технологічного процесу при виробництві зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, МО Василівна, ІГ Станіславівна, АМ Ширалієва
Збірник наукових праць 1 (38), 243-247, 2010
1*2010
Хлібні вироби на основі зернових сумішей
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, ГС Іванова
Міжнародна науково-практична Інтернет-конференця, 190, 2014
2014
Якість хліба на зерновій основі
ГС Іванова, ІО Зіменко
Всеукраїнської науково- практичної конференції, 63, 2014
2014
Використання рослинної сировини з антисептичними властивостями в технології зернового хліба
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АВ Єгорова, ГС Іванова
Харчова наука і технологія, 58, 2014
2014
Склад інгредієнтів для виробництва галет
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ГС Іванова
2013
Композиція інгредієнтів для виробництва зернових галет
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ГС Іванова
2013
Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста
ГС Іванова, АІ Левицька
Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів 1, 42, 2012
2012
Вплив компонентів рецептури на зміни показників якості зернового хліба при зберіганні
ГФ Пшенишнюк, ГС Макарова, Ольга Василівна, Іванова, АІ Левицька
Наукові праці 1 (46), 74-79, 2012
2012
Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, МО Василівна, ГС Іванова, ДА Борисівна
2012
Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ІГ Станіславівна, ОВ Федорова
2011
Мучные изделия на основе нетрадиционного зернового сырья
ЕГ Иоргачова, МО Васильевна, ИА Станиславовна
Збірник наукових праць 2 (42), 109-114, 2011
2011
Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату
КГ Іоргачова, ...
2010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20