Проектування системи управління якістю послуг обслуговуючого персоналу ресторанного господарства: аспект стандартизації Н Петренко, Н Терещук, Л Новак Економіка та суспільство, 2022 | 8 | 2022 |
Technological indices of spring wheat grain depending on the nitrogen supply L Novak, V Liubych, S Poltoretskyi, M Andrushchenko Modern Development Paths of Agricultural Production: Trends and Innovations …, 2019 | 8 | 2019 |
Global rheological approach to the quality of medium injected by the rollers I Stadnyk, L Novak, L Matenchuk Potravinarstvo Slovak Journal for Food Sciences 11, 234-245, 2018 | 8 | 2018 |
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 39-47, 2018 | 8 | 2018 |
Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkarova-Bezdil, O Priss, ... EUREKA: Life Sciences, 41-46, 2018 | 6 | 2018 |
Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling Y Kharchenko, A Sharan, O Yeremeeva, L Novak Ukrainian food journal, 603-617, 2017 | 3 | 2017 |
Якість крупи із зерна спельти та її зв’язок з вмістом білка ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ЛЛ Новак, ЛД Руденко, ... Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 11-15, 2015 | 2 | 2015 |
PERSPECTIVES OF RASPBERRY USE IN OENOLOGY. H Iryna, N Larysa, M Liudmyla, N Volodymyr Carpathian Journal of Food Science & Technology 11 (1), 2019 | 1 | 2019 |
Выявление механизма формирования хлебопекарных свойств зерна пшеницы спельты N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (92)), 39-47, 2018 | 1 | 2018 |
Global rheological approach to the quality of the rollers pumping of dough. I Stadnyk, L Novak, L Matenchuk Potravinarstvo 12 (1), 2018 | 1 | 2018 |
Експлуатація одного топкового віддділення з двома зерносушарками ДСП-32 для сушіння насіння сої Г Ткаченко, Л Новак, Н Осокіна Хранение и переработка зерна 214 (6), 30-35, 2017 | 1* | 2017 |
Вплив агротехніки вирощування та післяжнивного фракціонування на борошномельні і хлібопекарські властивості пшениці ГС Гайдай, ІВ Гайдай, ЛЛ Новак Scientific review 3 (2), 2014 | 1 | 2014 |
МЛІЇВСЬКА НАУКОВО-ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ САДІВНИЦТВА ЛЛ Новак, ІВ Ромащенко ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 137, 2023 | | 2023 |
СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЯГІДНИЦТВА В УКРАЇНІ ЛЛ Новак, ДС Безугла ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 155, 2023 | | 2023 |
ВИНОГРАДАРСТВО В УКРАЇНІ ТА СВІТІ ЛЛ Новак, ВВ Шерстюк ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 21, 2023 | | 2023 |
ГОСПОДАРСЬКО-БІОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА РІЗНИХ СОРТІВ ГРУШІ ЛЛ Новак, КА Терещак ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 161, 2023 | | 2023 |
СУЧАСНИЙ СТАН САДІВНИЦТВА В УКРАЇНІ ЛЛ Новак, АС Воропай ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 157, 2023 | | 2023 |
БІОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗИМОВИХ СОРТІВ ЯБЛУНІ ЛЛ Новак, ПВ Гай, АЕ Абаімов ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 160, 2023 | | 2023 |
Формування якості заморожених ягід і варення з обліпихи (Hippophae rhanoides L.) залежно від сорту АО Чернега, ВВ Любич, ЛЛ Новак, НВ Павлюк Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків, 88–94-88–94, 2021 | | 2021 |
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАРЦИПАНОВИХ ПАСТ ІЯ Стадник, ЛЮ Матенчук, ЛЛ Новак, ВМ Федорів Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 67-74, 2021 | | 2021 |