Підписатись
Larysa Novak
Larysa Novak
Черкаський державний технологічний університет / Cherkasy State Technological University
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Global rheological approach to the quality of medium injected by the rollers
I Stadnyk, L Novak, L Matenchuk
Potravinarstvo Slovak Journal for Food Sciences 11, 234-245, 2018
102018
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 39-47, 2018
82018
Technological indices of spring wheat grain depending on the nitrogen supply
L Novak, V Liubych, S Poltoretskyi, M Andrushchenko
Modern Development Paths of Agricultural Production: Trends and Innovations …, 2019
72019
Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkarova-Bezdil, O Priss, ...
62018
Проектування системи управління якістю послуг обслуговуючого персоналу ресторанного господарства: аспект стандартизації
Н Петренко, Н Терещук, Л Новак
Економіка та суспільство, 2022
42022
Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling.
Y Kharchenko, A Sharan, O Yeremeeva, L Novak
22017
Якість крупи із зерна спельти та її зв’язок з вмістом білка
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ЛЛ Новак, ЛД Руденко, ...
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 11-15, 2015
22015
Выявление механизма формирования хлебопекарных свойств зерна пшеницы спельты
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (92)), 39-47, 2018
12018
Global rheological approach to the quality of the rollers pumping of dough.
I Stadnyk, L Novak, L Matenchuk
Potravinarstvo 12 (1), 2018
12018
Експлуатація одного топкового віддділення з двома зерносушарками ДСП-32 для сушіння насіння сої
Г Ткаченко, Л Новак, Н Осокіна
Хранение и переработка зерна 214 (6), 30-35, 2017
1*2017
Вплив агротехніки вирощування та післяжнивного фракціонування на борошномельні і хлібопекарські властивості пшениці
ГС Гайдай, ІВ Гайдай, ЛЛ Новак
Scientific review 3 (2), 2014
12014
МЛІЇВСЬКА НАУКОВО-ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ САДІВНИЦТВА
ЛЛ Новак, ІВ Ромащенко
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 137, 2023
2023
СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЯГІДНИЦТВА В УКРАЇНІ
ЛЛ Новак, ДС Безугла
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 155, 2023
2023
ВИНОГРАДАРСТВО В УКРАЇНІ ТА СВІТІ
ЛЛ Новак, ВВ Шерстюк
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 21, 2023
2023
ГОСПОДАРСЬКО-БІОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА РІЗНИХ СОРТІВ ГРУШІ
ЛЛ Новак, КА Терещак
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 161, 2023
2023
СУЧАСНИЙ СТАН САДІВНИЦТВА В УКРАЇНІ
ЛЛ Новак, АС Воропай
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 157, 2023
2023
БІОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗИМОВИХ СОРТІВ ЯБЛУНІ
ЛЛ Новак, ПВ Гай, АЕ Абаімов
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 160, 2023
2023
Формування якості заморожених ягід і варення з обліпихи (Hippophae rhanoides L.) залежно від сорту
АО Чернега, ВВ Любич, ЛЛ Новак, НВ Павлюк
Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків, 88–94-88–94, 2021
2021
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАРЦИПАНОВИХ ПАСТ
ІЯ Стадник, ЛЮ Матенчук, ЛЛ Новак, ВМ Федорів
Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 67-74, 2021
2021
Структурно-механічні характеристики марципанових паст.
ЛЛ Новак, ЛЮ Матенчук, ІЯ Стадник, ВМ Федорів
Тематичний збірник наукових праць: Обладнання та технології харчових …, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20