Follow
Галина  Калініна Фещенко / Halyna Kalinina Feschenko orcid.org/0000-0002-6178-7885
Галина Калініна Фещенко / Halyna Kalinina Feschenko orcid.org/0000-0002-6178-7885
Білоцерківський національний аграрний університет/Bila Tserkva national agrarian university
Verified email at btsau.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Дослідження сухих десертних молочних сумішей
ОП Гребельник, АГ Пухляк, ГП Калініна
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
112013
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
НВ Роль, ВМ Надточій, АД Цебро, АГ Вовкогон, ГВ Мерзлова, ...
Білоцерківський НАУ, 2021
62021
Систематизація органолептичних показників якості молочних продуктів
Г Калініна
Продовольча індустрія АПК, 39-41, 2014
62014
Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту
СВ Мерзлов, ГП Калініна, АД Качан
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2012
62012
Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію
ГП Калініна
52007
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
ЛП Загоруй, ГП Калініна, ТГ Мазур
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
42020
Changing the properties of dre milk products during recovery
OP Hrebelnyk, GP Kalinina, AH Pukhliak, AA Starovoytova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
42016
Амарантове борошно—перспективна харчова добавка у виробництві морозива
ОВ Гулак, ГЄ Поліщук, ГП Калініна, ТІ Янюк
42007
Натуральний продукт–запорука здоров’я
ГП Калініна, ГЄ Поліщук
Молокопереробка, 2007
42007
Натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим барвникам
Л Крижак, Г Калініна
Міжнародна науково-практична конференція „Оздоровчі харчові продукти та …, 2022
3*2022
Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
АГ Пухляк, ГП Калініна, СВ Мерзлов, ОП Гребельник
Сумський національний аграрний університет, 2013
32013
Насіння амаранту–біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
ГП Калініна, ЛП Загоруй, ОП Гребельник, НВ Роль
22022
Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока, яке використовують у готельно-ресторанних комплексах
СВ Мерзлов, ЮО Шурчкова, АД Цебро, ОП Гребельник, ГП Калініна, ...
Науковий вісник ЛНУВМБ імені СЗ Ґжицького. Серія: Харчові технології 23, 96, 2021
22021
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
ЛП Загоруй, ТГ Мазур, ГП Калініна
Видавничий дім «Гельветика», 2020
22020
Features of the HACCP plan development of the curd production
A Vovkohon, V Nadtochii, O Hrebelnyk, N Fedoruk, H Merzlova, ...
Moment Publications, 2018
22018
Вплив активної кислотності на ефективну в’язкість термічно обробленого яблучного пюре
ГЄ Поліщук, ЛМ Мацько, ОВ Гончарук, ГП Калініна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 55-62, 2013
22013
Натуральний продукт–запорука здоров’я. 2007. № 9
ГП Калініна
C, 0
2
Метабіотики–розвиток пробіотичної концепції
ЛМ Крижак, ГП Калініна
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: зб. наук. пр …, 2022
12022
ПРОБЛЕМИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА ВИЯВЛЕННЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
КГП Крижак Л.М.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IХ …, 2022
12022
Physical, chemical and organoleptic characteristics of plant milk, which is used in hotel and restaurant complexes
S Merzlov, Y Shurchkova, A Tsebro, O Grebelnik, G Kalinina, N Rol
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
12021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20