Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч. 2. ОІ Черевко, МІ Пересічний, СМ Пересічна, КВ Свідло, ІМ Грищенко, ... Харків: ХДУХТ, 2017 | 32 | 2017 |
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі КВ Свідло, ТА Лазарєва Харків: Світ книг, 2013 | 30 | 2013 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення ЛМ Мостова, НЮ Олійник, КВ Свідло, ТА Лазарєва Харків: УІПА, 341-348, 2013 | 9 | 2013 |
Харчові раціони геродієтичного призначення з використанням дієтичних добавок рослинного походження ВН Корзун, КВ Свідло Проблемы старения и долголетия, 235-252, 2016 | 4 | 2016 |
Технологія десертів геродієтичного призначення К Свідло Товари і ринки, 184-189, 2013 | 4 | 2013 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 3 | 2021 |
Визначення нормативних параметрів якості і безпечності функціональних харчових продуктів ОВ Жулінська, КВ Свідло, БА Половін Наукові праці Національного університету харчових технологій, 217-225, 2017 | 3 | 2017 |
Технологія збиваних десертних страв геродієтичного призначення КВ Свідло, ДВ Липовий Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2013 | 3 | 2013 |
Інноваційний механізм управління ресторанним бізнесом А Соколенко, К Свідло, І Сегеда, Ю Спесівцева Наука і техніка сьогодні, 2023 | 2 | 2023 |
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ... Черкаси: ЧДТУ, 2020 | 2 | 2020 |
Особливості організації корпоративних заходів K Svidlo, N Yakymenko-Tereshchenko, N Popova Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 194-212, 2019 | 2 | 2019 |
Investigation of integrated quality index of desserts and functional beverages КВ Свідло, ОВ Жулінська Technology Audit and Production Reserves 6 (3), 28-34, 2015 | 2 | 2015 |
Investigation of integrated quality index of desserts and functional beverages КВ Свідло, ОВ Жулінська Technology Audit and Production Reserves 6 (3), 28-34, 2015 | 2 | 2015 |
Визначення потенційних ризиків технології хлібців томатних геродієтичного призначення КВ Свідло, ЮЮ Липова Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2013 | 2 | 2013 |
Визначення потенційних ризиків технології хлібців томатних геродієтичного призначення КВ Свідло, ЮЮ Липова Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2013 | 2 | 2013 |
Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення КВ Свідло Обладнання та технології харчових виробництв, 179-185, 2013 | 2 | 2013 |
Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування КВ Свідло, ТА Лазарєва Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 2 | 2011 |
Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок КВ Свідло, СО Хадєєва Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2010 | 2 | 2010 |
Науково обґрунтована технологія паштетної продукції з БАД на основі водоростевої сировини ВН Корзун, КВ Свідло Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-118, 2009 | 2 | 2009 |
Використання методу проектів при підготовці фахівців в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу КВ Свідло, ОВ Жулінська Збірник наукових праць: Проблеми інженерно-педагогічної освіти.–Харків, УІПА …, 2008 | 2 | 2008 |