Подписаться
Карина Свидло
Карина Свидло
Харьковский университет городского хозяйства им. А.Н.Бекетова, профессор кафедры туризма и
Подтвержден адрес электронной почты в домене kname.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч. 2.
ОІ Черевко, МІ Пересічний, СМ Пересічна, КВ Свідло, ІМ Грищенко, ...
Харків: ХДУХТ, 2017
322017
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі
КВ Свідло, ТА Лазарєва
Харків: Світ книг, 2013
302013
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
ЛМ Мостова, НЮ Олійник, КВ Свідло, ТА Лазарєва
Харків: УІПА, 341-348, 2013
92013
Харчові раціони геродієтичного призначення з використанням дієтичних добавок рослинного походження
ВН Корзун, КВ Свідло
Проблемы старения и долголетия, 235-252, 2016
42016
Технологія десертів геродієтичного призначення
К Свідло
Товари і ринки, 184-189, 2013
42013
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2021
32021
Визначення нормативних параметрів якості і безпечності функціональних харчових продуктів
ОВ Жулінська, КВ Свідло, БА Половін
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 217-225, 2017
32017
Технологія збиваних десертних страв геродієтичного призначення
КВ Свідло, ДВ Липовий
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2013
32013
Інноваційний механізм управління ресторанним бізнесом
А Соколенко, К Свідло, І Сегеда, Ю Спесівцева
Наука і техніка сьогодні, 2023
22023
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної
НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2020
22020
Особливості організації корпоративних заходів
K Svidlo, N Yakymenko-Tereshchenko, N Popova
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 194-212, 2019
22019
Investigation of integrated quality index of desserts and functional beverages
КВ Свідло, ОВ Жулінська
Technology Audit and Production Reserves 6 (3), 28-34, 2015
22015
Investigation of integrated quality index of desserts and functional beverages
КВ Свідло, ОВ Жулінська
Technology Audit and Production Reserves 6 (3), 28-34, 2015
22015
Визначення потенційних ризиків технології хлібців томатних геродієтичного призначення
КВ Свідло, ЮЮ Липова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2013
22013
Визначення потенційних ризиків технології хлібців томатних геродієтичного призначення
КВ Свідло, ЮЮ Липова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2013
22013
Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення
КВ Свідло
Обладнання та технології харчових виробництв, 179-185, 2013
22013
Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування
КВ Свідло, ТА Лазарєва
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
22011
Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок
КВ Свідло, СО Хадєєва
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2010
22010
Науково обґрунтована технологія паштетної продукції з БАД на основі водоростевої сировини
ВН Корзун, КВ Свідло
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-118, 2009
22009
Використання методу проектів при підготовці фахівців в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу
КВ Свідло, ОВ Жулінська
Збірник наукових праць: Проблеми інженерно-педагогічної освіти.–Харків, УІПА …, 2008
22008
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20