Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі ЛГ Бишовець, ОБ Куракін, АІ Крижанівський Харків: Новий курс, 53-58, 2020 | 6 | 2020 |
Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовах СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг …, 2020 | 4 | 2020 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 3 | 2021 |
Воєнний стан: особливості організації готельно-ресторанного бізнесу на Черкащині Л Івашина, Л Бишовець Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 5-8, 2022 | 2 | 2022 |
Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук Харків: Новий курс, 145-150, 2021 | 2 | 2021 |
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ... Черкаси: ЧДТУ, 2020 | 2 | 2020 |
КРАФТОВІ СИРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЕКОПРОДУКТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Л Івашина, Л Бишовець, О Оліферчук Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 32-39, 2023 | 1 | 2023 |
3.2. ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА РАХУНОК ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ЛЛ Івашина, ОБ Куракін, ЛГ Бишовець Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023 | 1 | 2023 |
МІНІ КАВ’ЯРНІ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ЛГ Бишовець, ЕБ Ольдер СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2021 | 1 | 2021 |
Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів функціонального призначення ОБ Куракін, ЛГ Бишовець, АІ Крижанівський Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 2020 | 1 | 2020 |
Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного О Куракін, Л Бишовець Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 82-89, 2020 | 1 | 2020 |
Кав’ярні: сучасні тенденції ресторанного бізнесу ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін Вчені записки Таврійського національного університету імені ІВ Вернадського …, 2020 | 1 | 2020 |
Інноваційні напрямки застосування пектиновмісної сировини в оздоровчому харчуванні ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук Черкаси: ЧДТУ, 128-132, 2020 | 1 | 2020 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПРОДУКТУ НА РИНКУ ПОСЛУГ ЛГ Бишовець, АП Руденок Редакційна колегія, 283, 2020 | 1 | 2020 |
Сучасні аспекти оздоровчого харчування ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук Харків: Новий курс, 150-155, 2019 | 1 | 2019 |
Особливості використання безглютенової сировини у хлібопекарському виробництві ЛГ Бишовець Редакційна колегія, 189, 2019 | 1 | 2019 |
Перспективні напрями імплементації інновацій в закладах ресторанного господарства України ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, СП Гаврилюк Глобальні та національні проблеми економіки, 219-224, 2017 | 1 | 2017 |
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРКАСИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ Л Івашина, Л Бишовець, О Куракін Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 9-18, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ЛГ Бишовець, МЮ Меркотан СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 168, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТАПІОКИ В НАПОЯХ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 147, 2023 | | 2023 |