Подписаться
Лариса Бишовець
Лариса Бишовець
Старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ
Подтвержден адрес электронной почты в домене chdtu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі
ЛГ Бишовець, ОБ Куракін, АІ Крижанівський
Харків: Новий курс, 53-58, 2020
62020
Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовах
СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг …, 2020
42020
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2021
32021
Воєнний стан: особливості організації готельно-ресторанного бізнесу на Черкащині
Л Івашина, Л Бишовець
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 5-8, 2022
22022
Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями
ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук
Харків: Новий курс, 145-150, 2021
22021
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної
НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2020
22020
КРАФТОВІ СИРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЕКОПРОДУКТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Л Івашина, Л Бишовець, О Оліферчук
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 32-39, 2023
12023
3.2. ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА РАХУНОК ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
ЛЛ Івашина, ОБ Куракін, ЛГ Бишовець
Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023
12023
МІНІ КАВ’ЯРНІ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ
ЛГ Бишовець, ЕБ Ольдер
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2021
12021
Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
ОБ Куракін, ЛГ Бишовець, АІ Крижанівський
Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 2020
12020
Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного
О Куракін, Л Бишовець
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 82-89, 2020
12020
Кав’ярні: сучасні тенденції ресторанного бізнесу
ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін
Вчені записки Таврійського національного університету імені ІВ Вернадського …, 2020
12020
Інноваційні напрямки застосування пектиновмісної сировини в оздоровчому харчуванні
ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук
Черкаси: ЧДТУ, 128-132, 2020
12020
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПРОДУКТУ НА РИНКУ ПОСЛУГ
ЛГ Бишовець, АП Руденок
Редакційна колегія, 283, 2020
12020
Сучасні аспекти оздоровчого харчування
ЛГ Бишовець, ОГ Оліферчук
Харків: Новий курс, 150-155, 2019
12019
Особливості використання безглютенової сировини у хлібопекарському виробництві
ЛГ Бишовець
Редакційна колегія, 189, 2019
12019
Перспективні напрями імплементації інновацій в закладах ресторанного господарства України
ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, СП Гаврилюк
Глобальні та національні проблеми економіки, 219-224, 2017
12017
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРКАСИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ
Л Івашина, Л Бишовець, О Куракін
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 9-18, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
ЛГ Бишовець, МЮ Меркотан
СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 168, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТАПІОКИ В НАПОЯХ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ
ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець
СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 147, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20