Концепція вартісно-орієнтованого управління підприємством та можливості її адаптації в Україні ТЛ Керанчук Фінанси України, 104-113, 2011 | 61 | 2011 |
Молочна галузь України: перспективи і проблеми розвитку ТЛ Керанчук, ТЛ Керанчук | 38 | 2017 |
Фінансова стабільність підприємства і методичні аспекти її оцінки ТЛ Керанчук | 31 | 2000 |
Сучасні проблеми розвитку молочного бізнесу в Україні ТЛ Керанчук | 20 | 2015 |
Стратегічне планування як передумова ефективності функціонування підприємств в сфері готельного та ресторанного бізнесу ТЛ Керанчук | 17 | 2014 |
Моделирование финансового равновесия предприятия в условиях различных фаз экономической конъюнктуры ТЛ Керанчук | 17 | 1998 |
Економіка готельно-ресторанного бізнесу ТП Басюк, ТЛ Керанчук | 11 | 2018 |
Управління інвестиційними проектами підприємства на основі цінннісно-орієнтованих підходів ТЛ Керанчук, ТП Басюк Актуальні проблеми економіки, 137-143, 2016 | 8 | 2016 |
Оцінка стабільності фінансового стану підприємства [Електронний ресурс] Т Керанчук Режим доступу: http://soskin. info/ea/1999/10/19991087. html, 0 | 8 | |
Проблеми і перспективи розвитку готельного і ресторанного бізнесу в Україні ТЛ Керанчук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 186-190, 2014 | 6 | 2014 |
Сучасний стан та проблеми розвитку підприємств готельного і ресторанного бізнесу ТЛ Керанчук | 6 | 2013 |
Оцінка стабільності фінансового стану підприємства ТЛ Керанчук | 6 | 1999 |
Актуальні проблеми підприємств молочної галузі в Україні ТЛ Керанчук | 5 | 2015 |
Сучасні проблеми інтеграції підприємств молочної промисловості України на європейський ринок ТЛ Керанчук | 5 | 2015 |
Розробка стратегії досягнення фінансової рівноваги підприємства в умовах перехідної економіки ТЛ Керанчук Київський Національний торговельно-економічний університет, 1998 | 4 | 1998 |
Методичні підходи розподілу ризиків в ланцюгу товароруху молока від виробника до споживача ТП Руда Продовольчі ресурси. Серія: Економічні науки, 95-99, 2015 | 3* | 2015 |
Зміст вартісно-орієнтованої концепції управління підприємством та можливості її адаптації на підприємствах України ТЛ Керанчук | 3 | 2011 |
Особливості та напрями державного регулювання діяльності підприємств готельного та ресторанного бізнесу в Україні Т Керанчук Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2014 | 2 | 2014 |
Передумови виникнення та можливості використання концепції Balansed Scorecard на підприємствах України ТЛ Керанчук | 2 | 2012 |
Джерела фінансування інноваційної діяльності підприємств СА Шевцова Економічний простір, 224-231, 2014 | 1 | 2014 |