Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products M Oseyko, N Sova, M Lutsenko, V Kalyna Національний університет харчових технологій, 2019 | 37 | 2019 |
Research of physical and chemical parameters of the oil obtained from organic and conversion hemp seeds varieties Hliana” N Sova, M Lutsenko, A Korchmaryova, K Andrusevych Ukrainian food journal, 244-552, 2018 | 24 | 2018 |
Насіння ненаркотичних конопель–перспективна біологічно активна сировина для харчової промисловості НА Сова, МВ Луценко, НЮ Єніна, ЛД Васараб-Кожушна Хранение и переработка зерна, 217, 2017 | 15 | 2017 |
Характеристика сипких конопляних продуктів НА Сова, МВ Луценко, ВГ Єфімов, СМ Кургалін Харківський національний технічний університет сільського господарства им …, 2018 | 14 | 2018 |
Substantiation of hemp seeds storage and processing technologies for functional, dietary and specialty products. Review M Oseyko, N Sova, K Chornei Національний університет харчових технологій, 2021 | 11 | 2021 |
Technological and chemical aspects of storage and complex processing of industrial hemp seeds M Oseyko, N Sova, D Petrachenko, S Mykolenko Національний університет харчових технологій, 2020 | 11 | 2020 |
Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель НА Сова Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019 | 11 | 2019 |
Використання конопляної олії в технології майонезу НА Сова, МВ Луценко, АО Лобанова, НВ Грекова Харківський національний технічний університет сільського господарства ім …, 2019 | 8 | 2019 |
Дослідження технологічних властивостей обрушеного насіння промислових конопель НА Сова, МВ Луценко, ТВ Терещенко Аграрна наука та освіта в ХХІ столітті: проблеми, перспективи та інновації 9 …, 2018 | 7 | 2018 |
Про можливість застосування конопляної олії для профілактики захворювання і реабілітації від COVID-19 МВ Луценко, НА Сова URL: http://ibc-naas. com/wpcontent/uploads/2020/06/hemp-vs-Covid. pdf, 2020 | 5 | 2020 |
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і корми ЕБ Алієв, СЮ Миколенко, НА Сова, ОЮ Алієва, РД Малєгін, КО Лупко, ... Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022 | 3 | 2022 |
ВПЛИВ ДИНАМІЧНОЇ НЕРІВНОМІРНОСТІ КОЛИВАНЬ РОБОЧОГО СТОЛУ ПАДДІ-МАШИНИ НА СЕПАРУВАННЯ ЗЕРНОВИХ СУМІШЕЙ ВС Кошулько, ЮО Чурсінов, НА Сова СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ МАШИНИ, 90-98, 2023 | 2 | 2023 |
Використання борошна із насіння нішевих культур у технології виробництва кексів Н Сова, К Худайбердієва, Н Коваленко, І Михненко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2021 | 2 | 2021 |
Технологічні аспекти зберігання і переробки насіння конопель для функціональної, дієтичної та спеціальної продукції Н Сова, М Осейко, К Худайбердієва Trends in LEAN food production and packaging, 28, 2021 | 2 | 2021 |
Особливості післязбиральної обробки насіння промислових конопель НА Сова, ДІ Войтанішек, МВ Луценко, ДО Петраченко Вестник Херсонского национального технического университета, 129-135, 2019 | 2 | 2019 |
Проблеми зберігання насіння промислових конопель НА Сова, ДІ Войтанішек Харківський національний аграрний університет ім. ВВ Докучаєва, 2018 | 2 | 2018 |
Обрушене насіння ненаркотичних конопель–інноваційний інгредієнт зернових батончиків НА Сова, МВ Луценко Матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції [«Сучасні тенденції …, 2018 | 2 | 2018 |
Технологічна схема багатоцільової переробки насіння промислових конопель ДО Петраченко, СП Коропченко, НА Сова, КА Худайбердієва Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 16-23, 2021 | 1 | 2021 |
Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion M Serik, O Samokhvalova, I Kholobtseva, N Fedak, O Bolkhovitina, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021 | 1 | 2021 |
Профілактика, здоров'я, екопродукти і препарати в системі КТІОЛ МІ Осейко, ВІ Шевчик, ТІ Романовська, О Покришко, Н Сова | 1 | 2020 |