Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (36), 216-221, 2009 | 29 | 2009 |
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожиткова Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2018 | 17 | 2018 |
Determining the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises T Lebedenko, V Kozhevnikova, O Kotuzaki, T Novichkova Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 22-35, 2019 | 9 | 2019 |
Изменение показателей качества бисквитных по-луфабрикатов на основе мучных композитных смесей при хранении ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 69-72, 2010 | 8* | 2010 |
Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Збірник наукових праць ОНАХТ 1 (40), 104-107, 2011 | 7 | 2011 |
Свойства бисквитных полуфабрикатов на основе муки из продуктов переработки гречки ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 47-50, 2011 | 6 | 2011 |
Бісквітні напівфабрикати на основі борошна з продуктів переробки гречки КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки Зернові продукти і комбікорми, 12-15, 2010 | 6 | 2010 |
Влияние нехлебопекарных видов муки на изменение качества бисквитных полуфабрикатов при хранении ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (46), 112-117, 2014 | 5 | 2014 |
Features of determining the quality of ethnic sourdoughs and ways of using them in baking and catering business T Lebedenko, V Kozhevnikova, T Novichkova, O Kotuzaki EUREKA: Life Sciences, 36-44, 2019 | 4 | 2019 |
Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов при хранении ЕГ Иоргачева, ЛВ Гордиенко, ОВ Макарова, ЕН Котузаки «Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчо-вій та …, 2015 | 4 | 2015 |
Пищевая ценность бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки ЕГ Иоргачева, НК Черно, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 38-43, 2014 | 4 | 2014 |
Бисквитные полуфабрикаты на основе муки из зерновых и крупяных культур ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 79-82, 2012 | 4 | 2012 |
Тhe use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Аветісян Харчова наука і технологія 12 (3), 81-87, 2018 | 3* | 2018 |
Разработка технологии и рецептур бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки ЕН Котузаки Одесская национальна академия пищевых технологий, 2013 | 3 | 2013 |
Самостійна робота студентів у системі навчального процесу ЛВ Гордієнко, ВЮ Толстих, ОМ Котузаки 49 наук.-метод. конф. викладачів, 253-254, 2018 | 2 | 2018 |
Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Хвостенко Наукові праці НУХТ 23 (5), 217-229, 2017 | 2 | 2017 |
Регулирование качества бисквитных полуфабрикатов из нехлебопекарных видов муки ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Наукові праці ОНАХТ 1 (42), 114-117, 2012 | 2 | 2012 |
Технологические аспекты приготовления бисквитных полуфабрикатов на основе безглютеновых смесей ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Хранительна наука, техника и технологии, 233-238, 2010 | 2 | 2010 |
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу ГВ Коркач, ОМ Котузаки, ТІ Нікітчіна, ГС Шунько Food Industry Economics 13 (4), 2021 | 1 | 2021 |
Безпечність та якість продукції ресторанного господарства casual сегменту КВО Лебеденко Т.Є., Нікітчіна Т.І., Коркач Г.В.,Котузаки О.М. «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та …, 2021 | 1* | 2021 |