Подписаться
Олена Котузаки
Олена Котузаки
Одеський национальний технологічний університет, факультет Технології зерна і зернового бизнесу
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (36), 216-221, 2009
282009
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту
НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожиткова
Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2018
172018
Determining the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises
T Lebedenko, V Kozhevnikova, O Kotuzaki, T Novichkova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 22-35, 2019
92019
Изменение показателей качества бисквитных по-луфабрикатов на основе мучных композитных смесей при хранении
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 69-72, 2010
8*2010
Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Збірник наукових праць ОНАХТ 1 (40), 104-107, 2011
72011
Свойства бисквитных полуфабрикатов на основе муки из продуктов переработки гречки
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 47-50, 2011
62011
Бісквітні напівфабрикати на основі борошна з продуктів переробки гречки
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки
Зернові продукти і комбікорми, 12-15, 2010
62010
Влияние нехлебопекарных видов муки на изменение качества бисквитных полуфабрикатов при хранении
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (46), 112-117, 2014
52014
Features of determining the quality of ethnic sourdoughs and ways of using them in baking and catering business
T Lebedenko, V Kozhevnikova, T Novichkova, O Kotuzaki
EUREKA: Life Sciences, 36-44, 2019
42019
Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов при хранении
ЕГ Иоргачева, ЛВ Гордиенко, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
«Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчо-вій та …, 2015
42015
Пищевая ценность бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки
ЕГ Иоргачева, НК Черно, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 38-43, 2014
42014
Бисквитные полуфабрикаты на основе муки из зерновых и крупяных культур
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 79-82, 2012
42012
Тhe use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Аветісян
Харчова наука і технологія 12 (3), 81-87, 2018
3*2018
Разработка технологии и рецептур бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки
ЕН Котузаки
Одесская национальна академия пищевых технологий, 2013
32013
Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Хвостенко
Наукові праці НУХТ 23 (5), 217-229, 2017
22017
Регулирование качества бисквитных полуфабрикатов из нехлебопекарных видов муки
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Наукові праці ОНАХТ 1 (42), 114-117, 2012
22012
Технологические аспекты приготовления бисквитных полуфабрикатов на основе безглютеновых смесей
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Хранительна наука, техника и технологии, 233-238, 2010
22010
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
ГВ Коркач, ОМ Котузаки, ТІ Нікітчіна, ГС Шунько
Food Industry Economics 13 (4), 2021
12021
Безпечність та якість продукції ресторанного господарства casual сегменту
КВО Лебеденко Т.Є., Нікітчіна Т.І., Коркач Г.В.,Котузаки О.М.
«Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та …, 2021
1*2021
Использование муки чечевицы в технологии бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ЕН Котузаки, ОВ Макарова
12020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20