Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (36), 216-221, 2009 | 25 | 2009 |
Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Збірник наукових праць ОНАХТ 1 (40), 104-107, 2011 | 7 | 2011 |
Свойства бисквитных полуфабрикатов на основе муки из продуктов переработки гречки ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 47-50, 2011 | 7 | 2011 |
Изменение показателей качества бисквитных по-луфабрикатов на основе мучных композитных смесей при хранении ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 69-72, 2010 | 7* | 2010 |
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожиткова Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2018 | 6 | 2018 |
Бісквітні напівфабрикати на основі борошна з продуктів переробки гречки КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки Зернові продукти і комбікорми, 12-15, 2010 | 6 | 2010 |
Влияние нехлебопекарных видов муки на изменение качества бисквитных полуфабрикатов при хранении ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (46), 112-117, 2014 | 5 | 2014 |
Бисквитные полуфабрикаты на основе муки из зерновых и крупяных культур ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 79-82, 2012 | 4 | 2012 |
Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов при хранении ЕГ Иоргачева, ЛВ Гордиенко, ОВ Макарова, ЕН Котузаки «Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчо-вій та …, 2015 | 3 | 2015 |
Пищевая ценность бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки ЕГ Иоргачева, НК Черно, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Харчова наука і технологія, 38-43, 2014 | 3 | 2014 |
Разработка технологии и рецептур бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки ЕН Котузаки Одесская национальна академия пищевых технологий, 2013 | 3 | 2013 |
Тhe use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Аветісян Харчова наука і технологія 12 (3), 81-87, 2018 | 2* | 2018 |
Регулирование качества бисквитных полуфабрикатов из нехлебопекарных видов муки ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Наукові праці ОНАХТ 1 (42), 114-117, 2012 | 2 | 2012 |
Технологические аспекты приготовления бисквитных полуфабрикатов на основе безглютеновых смесей ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки Хранительна наука, техника и технологии, 233-238, 2010 | 2 | 2010 |
Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Хвостенко Наукові праці НУХТ 23 (5), 217-229, 2017 | 1 | 2017 |
Использование муки чечевицы в технологии бисквитных полуфабрикатов ЕГ Иоргачева, ЕН Котузаки, ОВ Макарова | | 2020 |
Композиція інгредієнтів для виробництва кексів КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, НМ Тортіка, Ю Ніколаєва | | 2018 |
Использование шротов масличных культур в технологии кексов ОВ Макарова, ЕН Котузаки, ЛВ Гордиенко, Н Тортика Техника и технология пищевых производств: тез. докл. ХІI Между-нар. науч …, 2018 | | 2018 |
Самостійна робота студентів у системі навчального процесу ЛВ Гордієнко, ВЮ Толстих, ОМ Котузаки 49 наук.-метод. конф. викладачів, 253-254, 2018 | | 2018 |
Структурно-реологічні властивості тіста та випечених кексів з борошном із побічних продуктів переробки олійних культур ОВ Макарова, ОМ Котузаки, ТН А 78 наук. конф «Науково-педагогічного складу академії», 54-56, 2018 | | 2018 |