Подписаться
Елена Котузаки
Елена Котузаки
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (36), 216-221, 2009
252009
Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Збірник наукових праць ОНАХТ 1 (40), 104-107, 2011
72011
Свойства бисквитных полуфабрикатов на основе муки из продуктов переработки гречки
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 47-50, 2011
72011
Изменение показателей качества бисквитных по-луфабрикатов на основе мучных композитных смесей при хранении
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 69-72, 2010
7*2010
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту
НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожиткова
Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2018
62018
Бісквітні напівфабрикати на основі борошна з продуктів переробки гречки
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки
Зернові продукти і комбікорми, 12-15, 2010
62010
Влияние нехлебопекарных видов муки на изменение качества бисквитных полуфабрикатов при хранении
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Збірник Наукових праць ОНАХТ 1 (46), 112-117, 2014
52014
Бисквитные полуфабрикаты на основе муки из зерновых и крупяных культур
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 79-82, 2012
42012
Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов при хранении
ЕГ Иоргачева, ЛВ Гордиенко, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
«Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчо-вій та …, 2015
32015
Пищевая ценность бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки
ЕГ Иоргачева, НК Черно, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 38-43, 2014
32014
Разработка технологии и рецептур бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки
ЕН Котузаки
Одесская национальна академия пищевых технологий, 2013
32013
Тhe use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Аветісян
Харчова наука і технологія 12 (3), 81-87, 2018
2*2018
Регулирование качества бисквитных полуфабрикатов из нехлебопекарных видов муки
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Наукові праці ОНАХТ 1 (42), 114-117, 2012
22012
Технологические аспекты приготовления бисквитных полуфабрикатов на основе безглютеновых смесей
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Хранительна наука, техника и технологии, 233-238, 2010
22010
Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, КВ Хвостенко
Наукові праці НУХТ 23 (5), 217-229, 2017
12017
Использование муки чечевицы в технологии бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ЕН Котузаки, ОВ Макарова
2020
Композиція інгредієнтів для виробництва кексів
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, ОМ Котузаки, НМ Тортіка, Ю Ніколаєва
2018
Использование шротов масличных культур в технологии кексов
ОВ Макарова, ЕН Котузаки, ЛВ Гордиенко, Н Тортика
Техника и технология пищевых производств: тез. докл. ХІI Между-нар. науч …, 2018
2018
Самостійна робота студентів у системі навчального процесу
ЛВ Гордієнко, ВЮ Толстих, ОМ Котузаки
49 наук.-метод. конф. викладачів, 253-254, 2018
2018
Структурно-реологічні властивості тіста та випечених кексів з борошном із побічних продуктів переробки олійних культур
ОВ Макарова, ОМ Котузаки, ТН А
78 наук. конф «Науково-педагогічного складу академії», 54-56, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20