Подписаться
Іжевська Орися
Іжевська Орися
доцент
Подтвержден адрес электронной почты в домене ldufk.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
Харчова наука і технологія, 76-81, 2016
132016
Кластерна модель розвитку індустрії гостинності регіону
АП Голод, АП Голод, ОП Іжевська, ОП Ижевская, ОІ Коркуна, ...
122019
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
112015
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
112015
Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності
ОП Іжевська, ІВ Козяр, ЯР Косінова
Технічні науки та технології, 269-277, 2020
82020
Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб
ОП Іжевська
Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020
72020
Дослідження ліпідів шроту насіння льону та перспектива використання його у м’ясних стравах
ОП Іжевська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
52019
Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста
ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
32015
Цикорій–цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами
О Петрюк, О Іжевська
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності, 2020
22020
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону
ОП Іжевська
22017
Доцільність використання клітковини льону у хлібопеченні
ОП Іжевська
22014
Фізіологічні та технологічні аспекти використання шроту насіння льону у хлібопеченні
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
12015
КІНОА–ЦІННА КРУПА В ХАРЧУВАННІ СПОРТСМЕНІВ
А Білодід, С Сабат, О Іжевська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022
2022
АРОМАТНИЙ ОГЛЯД РИНКУ КАВИ В УКРАЇНІ
Н Фітель, О Іжевська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022
2022
ФОРТИФІКАЦІЯ МЛИНЦІВ ЗА ДОПОМОГОЮ КУРКУМИ ТА ШРОТУ КУНЖУТУ
Я Косінова, О Іжевська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022
2022
Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту
А Моргуненко, О Іжевська, Н Фітель
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності, 2021
2021
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ КАВИ
О Іжевська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
ВПЛИВ СУХОЇ ПШЕНИЧНОЇ КЛЕЙКОВИНИ НА ПОКАЗНИКИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ І ЯКІСТЬ БУЛОК ЗІ ШРОТОМ НАСІННЯ КУНЖУТУ
С Повшик, О Іжевська, О Петрюк
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
ІННОВАЦІЙНІ ВИДИ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
А Якубечко, О Іжевська, Я Дрозд
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
2020
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ІЗ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
С Повшик, О Іжевська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20