Підписатись
Bogdan Mykhailov
Bogdan Mykhailov
старший викладач, ІПДО НУХТ, місто Київ
Підтверджена електронна адреса в ipdo.kiev.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Prerequisite programs of food safety systems for public food
L Bilousova, O Kuzmin, B Mykhailov
12022
“PROPER STORAGE PRACTICES FOR FOOD AND NON-FOOD ITEMS IN RESTAURANTS: ADHERING TO HACCP PRINCIPLES”
MBV Borovko Sofiia Svyatoslavivna,Samilenko Mariia Mykolaivna Omelchenko ...
“Intellektuelles Kapital - die Grundlage für innovative Entwicklung …, 2024
2024
ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ SOUS VIDE
МБВМОВ Третяк М.С., Польовик В.В., Кузьмін О.В.
Х Міжнародній науково- практичній інтернет-конференції “Харчові добавки …, 2023
2023
СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
Д.А. Гусєв, О.В. Кузьмін, Б.В. Михайлов,О.В. Нєміріч, Н.М. Стукальська
Якість і безпека харчових продуктів: Збірник тез VІ Міжнародної науково …, 2023
2023
IMPLEMENTATION OF THE FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM
MBV Holoskov K.S., Kuzmin O.V.
XIІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В …, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТРЕНДИ В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ СЬОГОДЕННЯ
ОК Богдан Михайлов
ІННОВАЦІЇ, ГОСТИННІСТЬ, ТУРИЗМ: НАУКА, ОСВІТА, ПРАКТИКА, 155-160, 2023
2023
Принцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарства
БМ Вікторія Винник, Ольга Дяченко, Олег Кузьмін
89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів …, 2023
2023
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ НА ДІЯЛЬНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
ІР Богдан Михайлов
Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України Матеріали …, 2022
2022
IMPLEMENTATION OF THE FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM
MBV Holoskov K.S., Kuzmin O.V.
The 13th International scientific and practical conference. 19-21 June 2022 …, 2022
2022
Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства
БМ Олег Кузьмін, Владлена Михайленко
Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і …, 2022
2022
Improvement of water preparation technology for the production of alcoholic beverages of stable quality
O Kuzmin, I Dudarev, B Mykhailov
2022
СИСТЕМА НАССР ДЛЯ HORECA
МБ В.
Матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, «Інноваційні …, 2021
2021
Особливості вимог до персоналу готелів умовах пандемії та розвитку цифрових технологій
B Михайлов, Богдан Mykhailov
Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп …, 2021
2021
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно …
OК Паска, М. З. Михайлов, Б. Михайлова, О. Paska, M. Z. Mykhailov, B. Mykhailova
ЛДУФК імені Івана Боберського http://repository.ldufk.edu.ua/handle …, 2021
2021
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань - 07 «Управління та адміністрування», спеціальність - 073 …
OК Паска, М. З. Михайлов, Б. Михайлова, О. Paska, M. Z. Mykhailov, B. Mykhailova
ЛДУФК імені Івана Боберського http://repository.ldufk.edu.ua …, 2021
2021
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно …
OК Паска, М. З. Михайлов, Б. Михайлова, О. Paska, M. Z. Mykhailov, B. Mykhailova
ЛДУФК імені Івана Боберського http://repository.ldufk.edu.ua/handle …, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–16