Prerequisite programs of food safety systems for public food L Bilousova, O Kuzmin, B Mykhailov | 2 | 2022 |
“PROPER STORAGE PRACTICES FOR FOOD AND NON-FOOD ITEMS IN RESTAURANTS: ADHERING TO HACCP PRINCIPLES” MBV Borovko Sofiia Svyatoslavivna,Samilenko Mariia Mykolaivna Omelchenko ... “Intellektuelles Kapital - die Grundlage für innovative Entwicklung …, 2024 | | 2024 |
ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ SOUS VIDE МБВМОВ Третяк М.С., Польовик В.В., Кузьмін О.В. Х Міжнародній науково- практичній інтернет-конференції “Харчові добавки …, 2023 | | 2023 |
СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ Д.А. Гусєв, О.В. Кузьмін, Б.В. Михайлов,О.В. Нєміріч, Н.М. Стукальська Якість і безпека харчових продуктів: Збірник тез VІ Міжнародної науково …, 2023 | | 2023 |
IMPLEMENTATION OF THE FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM MBV Holoskov K.S., Kuzmin O.V. XIІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В …, 2023 | | 2023 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТРЕНДИ В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ СЬОГОДЕННЯ ОК Богдан Михайлов ІННОВАЦІЇ, ГОСТИННІСТЬ, ТУРИЗМ: НАУКА, ОСВІТА, ПРАКТИКА, 155-160, 2023 | | 2023 |
Принцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарства БМ Вікторія Винник, Ольга Дяченко, Олег Кузьмін 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів …, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ НА ДІЯЛЬНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ІР Богдан Михайлов Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України Матеріали …, 2022 | | 2022 |
IMPLEMENTATION OF THE FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM MBV Holoskov K.S., Kuzmin O.V. The 13th International scientific and practical conference. 19-21 June 2022 …, 2022 | | 2022 |
Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства БМ Олег Кузьмін, Владлена Михайленко Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і …, 2022 | | 2022 |
Improvement of water preparation technology for the production of alcoholic beverages of stable quality O Kuzmin, I Dudarev, B Mykhailov | | 2022 |
СИСТЕМА НАССР ДЛЯ HORECA МБ В. Матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, «Інноваційні …, 2021 | | 2021 |
Особливості вимог до персоналу готелів умовах пандемії та розвитку цифрових технологій B Михайлов, Богдан Mykhailov Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп …, 2021 | | 2021 |
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно … OК Паска, М. З. Михайлов, Б. Михайлова, О. Paska, M. Z. Mykhailov, B. Mykhailova ЛДУФК імені Івана Боберського http://repository.ldufk.edu.ua/handle …, 2021 | | 2021 |
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань - 07 «Управління та адміністрування», спеціальність - 073 … OК Паска, М. З. Михайлов, Б. Михайлова, О. Paska, M. Z. Mykhailov, B. Mykhailova ЛДУФК імені Івана Боберського http://repository.ldufk.edu.ua …, 2021 | | 2021 |
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно … OК Паска, М. З. Михайлов, Б. Михайлова, О. Paska, M. Z. Mykhailov, B. Mykhailova ЛДУФК імені Івана Боберського http://repository.ldufk.edu.ua/handle …, 2021 | | 2021 |