Людмила Александровна Валевская
Людмила Александровна Валевская
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Актуальные проблемы использования семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
International Scientific and Practical Conference World science 4 (11), 4-6, 2017
52017
Integrated approach to the assessment of the quality of immunostimulatory beverage “Immuno plus”
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Evrika: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Comprehensive research into quality of the immunostimu-lating beverage “Immuno plus”
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Eastern-European journal of entarprise technologies 2 (86), 4-11, 2017
42017
ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НОВИХ ВИДІВ ЕКСТРУДОВАНИХ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ЛО Валевська, МР Мардар
Наукові праці, 2011
3*2011
Оцінка конкурентоспроможності нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Збірник наукових праць: "Товарознавство та інновації", 70-76, 2011
3*2011
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010
32010
Зростання виробництва дрібнонасіннєвих культур потребує вивчення фізико-механічних і технологічних властивостей для удосконалення їх післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ЛО Валевська
Sciences of Europe 1 (17 (17)), 89-94, 2018
22018
Комплексаня оценка качества кислородного коктейля «Глоток здоровья»
НА Дзюба, ЛО Валевська
The scientific heritage 9 (9), 96-105, 2017
22017
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия «Бульбашка»
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова
Sciences of Europe, 101-108, 2016
22016
Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності екструдованих сухих сніданків
МР Мардар, ЛО Валевська
Всеукраїнська науково-практична конференція: "Сучасний ринок товарів та …, 2009
22009
Органолептична оцінка якості нових видів екструдованих сухих сніданків
МР Мардар, ЛО Валевська
Вісник ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки, 41, 2009
22009
Харчова цінність та споживні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВД Орехівський, ...
International academy journal Web of Scholar 1 (19), 7-9, 2018
12018
The meaning of grain cultures in healthy food
L Valevskaya, N Dzyuba, E Bunyak, G Evdokimova
Sciences of Europe 2 (18 (18)), 71-73, 2017
12017
Зміни споживних властивостей нових видів екструдованих зернових продуктів в процесі зберігання залежно від виду пакування
МР Мардар, ЛО Валевська
Збірник наукових праць ЛНТУ: "Товарознавчий вісник", 2010
12010
Особливості зберігання зерна дрібнонасіннєвих культур в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ЛО Валевська, СС Орлова, ...
2019
Дослідження температури зерна проса під час зберігання в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ЛО Валевська, ІС Горішна, ...
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
ВПЛИВ РІЗНИХ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ НА ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПРОСА
ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ...
2019
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту
ОВ Буняк, АВ Єгорова, ЛО Валевська, ГЙ Євдокимова
2018
Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сочевичка»
ЛО Валевська, ЛК Овсянникова, СС Орлова, МО Маматов, ВІ Січкарь
2018
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту «Білковий»
ЛО Валевська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВС Сімоніна, ...
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20