Подписаться
Людмила Олександрівна Валевська
Людмила Олександрівна Валевська
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Distribution and importance of wheat and barley diseases in Tunisia, 1989 to 1991.
M Cherif, M Harrabi, H Morjane
Rachis 13 (1/2), 25-34, 1994
251994
Актуальные проблемы использования семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
112017
Elaboration of the recipe of the fermented milk dessert for child food
N Dzyuba, L Valevskaya, O Atanasova, O Sokolovskaya
Eureka: Life Sciences, 3-9, 2017
92017
Маркетингові дослідження споживних мотивацій та переваг при виборі нових видів сухих сніданків
МР Мардар, ЛО Валевська, ЕІ Погонцева
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 242-247, 2009
82009
Основи наукових досліджень
ЛМ Тележенко, НА Дзюба, МА Кашкано, ЛО Валевська
Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
62016
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010
62010
Біологічна цінність зернових суперфудів
ЛО Валевська, ОГ Соколовська, АО Шулянська
Вчені записки ТНТУ ім. В.І. Вернадського 31 (1), 116-120, 2020
5*2020
Use of corn grain in production of food products
SM Sots, OV Byniak, LA Valevskaya
Зернові продукти і комбікорми 18 (70), 20-25, 2018
52018
Comprehensive research into quality of the immunostimu-lating beverage “Immuno plus”
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Eastern-European journal of entarprise technologies 2 (86), 4-11, 2017
52017
Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage
E Bunyak, S Sots, A Egorova, L Valevskaya, E G.
Харчова наука і технологія 12 (4), 79-85, 2018
42018
Кваліметрична оцінка якості кексу з використанням білоквмістної сировини
ЛО Валевська, НА Дзюба, ОВ Землякова, ГЙ Євдокимова
Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І …, 2018
42018
Харчова цінність та споживні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВД Орехівський, ...
International academy journal Web of Scholar 1 (19), 7-9, 2018
42018
Integrated approach to the assessment of the quality of immunostimulatory beverage “Immuno plus”
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Evrika: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Комплексаня оценка качества кислородного коктейля «Глоток здоровья»
НА Дзюба, ЛО Валевська
The scientific heritage 9 (9), 96-105, 2017
42017
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия «Бульбашка»
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова
Sciences of Europe, 101-108, 2016
42016
Визначення факторів, що впливають на організацію процесу зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ЛО Валевська, ЮВ Грищук
Зернові продукти і комбікорми 18 (69), 23-29, 2018
32018
Зростання виробництва дрібнонасіннєвих культур потребує вивчення фізико-механічних і технологічних властивостей для удосконалення їх післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ЛО Валевська
Sciences of Europe 1 (17 (17)), 89-94, 2018
32018
Комплексная оценка качества новых иммуностимулирующих напитков
Н Дзюба, Л Валевська
European Journal of Technical and Natural Sciences, 31-40, 2017
32017
Development of a ermented milk dessert conposition "MARYSHKA"
SO Dzyuba N., Valevskaya L., Atanasova O.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 43-49, 2017
3*2017
Исследование возможности использования крупы кукурузной в производстве зерновых завтраков
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Буняк, ГИ Евдокимова
International Scientific and Practical Conference World science 3 (8), 4-9, 2017
32017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20