Людмила Олександрівна Валевська
Людмила Олександрівна Валевська
Одеська національна академія харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Актуальные проблемы использования семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
International Scientific and Practical Conference World Science 4 (11), 4-6, 2017
102017
Comprehensive research into quality of the immunostimu-lating beverage “Immuno plus”
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Eastern-European journal of entarprise technologies 2 (86), 4-11, 2017
52017
Основи наукових досліджень
ЛМ Тележенко, НА Дзюба, МА Кашкано, ЛО Валевська
Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
52016
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010
52010
Integrated approach to the assessment of the quality of immunostimulatory beverage “Immuno plus”
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Evrika: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Комплексаня оценка качества кислородного коктейля «Глоток здоровья»
НА Дзюба, ЛО Валевська
The scientific heritage 9 (9), 96-105, 2017
42017
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия «Бульбашка»
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова
Sciences of Europe, 2016
42016
Харчова цінність та споживні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВД Орехівський, ...
International academy journal Web of Scholar 1 (19), 7-9, 2018
32018
Зернові сніданки - продукти оздоровчого напряму
ЛО Валевська
Збірник наукових праць ОНАХТ 2, 62, 2012
32012
ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НОВИХ ВИДІВ ЕКСТРУДОВАНИХ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ЛО Валевська, МР Мардар
Наукові праці, 2011
3*2011
Оцінка конкурентоспроможності нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Збірник наукових праць: "Товарознавство та інновації", 70-76, 2011
3*2011
Зростання виробництва дрібнонасіннєвих культур потребує вивчення фізико-механічних і технологічних властивостей для удосконалення їх післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ЛО Валевська
Sciences of Europe 1 (17 (17)), 89-94, 2018
22018
The meaning of grain cultures in healthy food
L Valevskaya, N Dzyuba, E Bunyak, G Evdokimova
Sciences of Europe 2 (18 (18)), 71-73, 2017
22017
Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності екструдованих сухих сніданків
МР Мардар, ЛО Валевська
Всеукраїнська науково-практична конференція: "Сучасний ринок товарів та …, 2009
22009
Органолептична оцінка якості нових видів екструдованих сухих сніданків
МР Мардар, ЛО Валевська
Вісник ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки, 41, 2009
22009
Вплив різних умов зберігання на якість зерна проса
ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 88-95, 2018
12018
Use of corn grain in production of food products
SM Sots, OV Byniak, LA Valevskaya
Зернові продукти і комбікорми 18 (70), 20-25, 2018
12018
Харчова цінність та гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, ЮД Чумаченко, ОГ Соколовська
Зб. тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії 23-27 квітня …, 2018
12018
Полезные свойства семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
Актуальные научные исследования в современном мире, 47-49, 2017
12017
Исследование возможности использования крупы кукурузной в производстве зерновых завтраков
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Буняк, ГИ Евдокимова
International Scientific and Practical Conference World science 3 (8), 4-9, 2017
12017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20