Development of mathematical apparatus of the expert system for modelling ice cream recipes with specified quality parameters N Breus, S Hrybkov, G Polishchuk, O Seidykh | 9 | 2019 |
Дослідження методології побудови та принципів функціонування експертних систем ОЛ Сєдих, ВО Овчарук | 7 | 2016 |
Оптимізація мережевого графіка комплексу робіт ОЛ Сєдих, ВВ Чобану | 4 | 2018 |
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості НМ Бреус, СВ Грибков, ГЄ Поліщук, ОЛ Сєдих | 2 | 2019 |
Хлібобулочні вироби для хворих на цукровий діабет, збагачені фізіологічно-функціональними інгредієнтами ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко, НО Місечко, ОЛ Сєдих, ОА Білик | 2 | 2017 |
Розробка СППР управління виробництвом СВ Грибков, ОЛ Сєдих | 1 | 2020 |
Багатокритеріальна оптимізація ОЛ Сєдих, ОО Савчук | 1 | 2019 |
Використання інформаційних технологій при викладанні вищої математики ОЛ Сєдих, СВ Маковецька | 1 | 2014 |
Методика викладання розробки проектів у середовищі VISUAL BASIC при підготовці майбутніх інженерів ОЛ Сєдих, СВ Маковецька | 1 | 2013 |
Разработка рецептур для коэкструзионных продуктов методом компьютерного программирования ОЛ Седых, ЕВ Запотоцкая Технические науки–от теории к практике, 138-144, 2013 | 1 | 2013 |
Деякі аспекти викладання дисципліни «Інформатика та інформаційні технології» студентам технологічного напрямку Національного університету харчових технологій ОЛ Сєдих, СВ Маковецька | 1 | 2012 |
АВС-аналіз товарного асортименту ТВ Баталова, ОЛ Сєдих | | 2023 |
Управління асортиментом товарів підприємства за допомогою XYZ-аналізу в середовищі MS EXCEL Д Кучеренко, ОЛ Сєдих | | 2023 |
Реалізація поєднання методів ABC-та XYZ-аналізу для визначення товарного асортименту підприємства ОВ Сірик, ОЛ Сєдих | | 2023 |
Моделювання протитечійного теплообмінника засобами пакету MathCad ВВ Скопець, ОЛ Сєдих, ВО Овчарук, ІВ Ющук | | 2023 |
Modification of the Genetic Algorithm for Building and Reconfiguring Schedules of Order Completion in the Field of Service Provision S Hrybkov, O Seidykh, L Vlasenko, V Lytvynov 2022 12th International Conference on Advanced Computer Information …, 2022 | | 2022 |
INNOVATIVE TECHNOLOGIES AND EQUIPMENT: DEVELOPMENT PROSPECTS OF THE FOOD AND RESTAURANT INDUSTRIES IY Antoniuk, AO Medvedieva, OV Batrachenko, OM Веzruchenko, ... | | 2022 |
Development of an expert-modeling system for the generation of ice cream formulations NM Breus, SV Hrybkov, OL Seidykh Publishing House “Baltija Publishing”, 2022 | | 2022 |
РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ УПРАВЛІННЯ ПОСТАЧАННЯ СИРОВИНИ ТА МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ХАРЧОВОГО ПІДПРИЄМСТВА S Hrybkov, O Seidykh, K Chornobai Modern engineering and innovative technologies, 134-139, 2022 | | 2022 |
Система підтримки прийняття рішення логіста підприємства-вантажоперевізника СВ Грибков, ОЛ Сєдих, ІВ Устимук | | 2022 |